Obeležena godišnjica Novosadske racije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 22. 01. 2015. | Komentara: 0

Obeležena godišnjica Novosadske racije

NOVI SAD, 22. januar - Zajedno sa delegacijama SUBNOR-a i Pokrajinske vlade, i delegacija Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad položila je danas vence kraj spomenika "Porodica", na Keju žrtava racije povodom obeležavanja godišnjice Novosadske racije.

LSV

Delegaciju LSV činili su predsednik GrO LSV Novi Sad Aleksandar Kravić, predsednica Foruma žena GrO LSV Novi Sad Sonja Golubović i potpredsednik Omladine GrO LSV Novi Sad Rade Maleš. 

Kravić je tom prilikom ukazao da je tužno što se nastavlja praksa podela koja ovim povodoom godinama postoji u Novom Sadu i zbog koje se ovaj događaj, podjednako tragičan za sve Novosađane, ne obeležava u istom danu uz prisustvo svih onih koji žele da ga obeleže.

Gradski odbor 
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Odbori LSV | Utorak, 06. 02. 2024. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani Zrenjanin: Zahtevamo transparentnost gradske administracije u vezi sa biračkim spiskovima

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Zrenjanin, uputila je danas Gradskoj upravi grada Zrenjanina zahtev za dostupnost informacije od javnog  značaja - ukupan broj građana sa teritorije grada Zrenjanina koji su upisani u birački spisak na današnji dan.
Odbori LSV | Petak, 02. 02. 2024. | Komentara: 0

Simo Salapura se ne meša u svoj posao i dopušta neljudski tretman prema radnicima Linglonga

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani traži od svih nadležnih državnih organa, kao i od zrenjanske lokalne samouprave, da najzad počnu da rade svoj posao i učine sve da se ispoštuju zakonske obaveze kineskih investitora u fabrici Linglong. 
Odbori LSV | Ponedeljak, 22. 01. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninski LSV-Vojvođani kontroliše broj upisanih birača u gradu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas Gradskoj upravi zahtev kojim se traži informacija o ukupnom broju građana sa teritorije grada Zrenjanina, koji su upisani u birački spisak.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook