Obezbediti redovan prevoz za prigradska naselja

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 17. 03. 2015. | Komentara: 0

Obezbediti redovan prevoz za prigradska naselja

ZRENJANIN – Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina Predrag Perkić zatražio je od gradskih vlasti i komunalne policije da utiču na jedinog autoprevoznika u gradu „Net bus Zrenjanin“ da ažurno obavlja svoj posao, kako bi građani i učenici na vreme i bezbedno stizali do svojih odredišta u prigradskim naseljima.

LSV
 
Perkić je na konferenciji za novinare istakao da su se zrenjaninskim ligašima obratili brojni građani, žaleći se na problem sa prevozom.
 
- „Net bus Zrenjanin“ neažurno obavlja svoj posao. Najpre je smanjen broj redovnih polazaka iz Zrenjanina za naseljena mesta, a za ona koja su ostala neretko se dešava da autobusi kasne na odredište ili da uopšte ne dođu. Tako građani i učenici ostaju bez prevoza i prinuđeni su da čekaju sledeći termin dolaska autobusa – ukazao je on.
 
Stanovnici Taraša su se tim povodom usmeno i pismeno obratili samom autoprevozniku i Gradskoj upravi koja je odgovorila da će rešiti problem, ali ni posle godinu dana ništa nije urađeno.
 
- Situacija sa kašnjenjem i nedolaskom autobusa ostala je ista, a najviše zbog toga trpe naši građani, pogotovo učenici, koji po hladnom i kišnom vremenu, ili velikim vrućinama, čekaju da budu odvezeni kućama. LSV moli gradske vlasti i komunalnu policiju da provere ove navode i da instrumentima koje poseduju utiču da građani i naša deca bezbedno i na vreme stignu svojim kućama – zaključio je Predrag Perkić.
 
(BILSV, 17.03.2015)



Odbori LSV | Ponedeljak, 18. 04. 2011. | Komentara: 0

Tribina o zdravlju u Beočinu

BEOČIN - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Beočin organizovao je nedavno u tom mestu tribinu povodom Svetskog dana zdravlja. Predavanje na temu "Preventiva i dijagnostika bolesti" održala je dr Živka Zubanov specijalista radiolog Vojne bolnice.
Odbori LSV | Ponedeljak, 18. 04. 2011. | Komentara: 0

Ukidanje redovne registracije za traktore zatraženo u Bačkoj Topoli Novom Orahovu i Magliću

BAČKA TOPOLA/MAGLIĆ - Akcija Lige socijaldemokrata Vojvodine za ukidanje obavezne godišnje registracije traktora organizovana je danas u Novom Orahovu i Bačkoj Topoli gde su građanke i građani u velikom broju pozdravili ovu akciju.
Odbori LSV | Petak, 15. 04. 2011. | Komentara: 0

Akcija protiv godišnje registracije traktora u Aracu i Bajši

ZRENJANIN/BAČKA TOPOLA - Aktivisti Gradsko odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin i Mesnog odbora Aradac danas su ispred mesne kancelarije u tom mestu prikupljali potpise podrške i promovisali inicijativu za izmenu odluke Vlade Republike Srbije u vezi sa registracijom poljoprivredne mehanizacije.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook