Obraz lepio plakate na prostorije Lige

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 25. 09. 2013. | Komentara: 0

Obraz lepio plakate na prostorije Lige

PANČEVO – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Pančevo upozorio je danas da klerofašistička organizacija Obraz, koju je Ustavni sud Srbije zabranio u junu 2012. i dalje radi nesmetano. Kako je na konferenciji za novinare istakao portpalol GrO LSV Pančevo Vladan Keljević, širom centra Pančeva od juče je moguće videti nalepnice sa natpisom „Odbrana 28.9.2013.“ i potpisom Srbski obraz.

LSV– Naravno da su epicentar lepljenja bile su službene prostorije odnosno, kancelarije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu. Policija je pozvana i izvršila je uviđaj, samo što ovog puta nije izostao ni snimak koji je zabeležen našim kamerama. Stoga sam ubeđen da nakon svih prethodnih napada na naše prostorije ovog puta nećemo ostati bez odgovora ko je počinilac – rekao je Keljević. Ukoliko tako ne bude, Keljević kaže da će biti slobodan da sumnja u čijem interesu pančevačka policija radi.
Predsednica Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine ocenila je da je povod za napad saopštenje koje je tog dan izdala Omladina LSV povodom podrške Paradi ponosa.

Osim što SNP Naši i Obraz zakazuju kulturne konferencije u kojim brane čast pravoslavlja, a na kojima govori Mladen Obradović vođa Obraza koji osuđen je početkom septembra ove godine na osam meseci zatvora zbog širenja rasne i druge diskriminacije, oni nastavljaju sa krivičnim delima. U ovom slučaju, napadom na službene kancelarije jedne organizacije. 

 

(BILSV, 25. 09. 2013)



Odbori LSV | Petak, 21. 12. 2012. | Komentara: 0

Sledi tužba OEBS-u, Skupština grada Zrenjanina povredila ljudska prava

ZRENJANIN - Odbornici i odbornice Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina najavlili su danas da će se obratiti Evropskoj komisiji i OEBS-u zbog grubog kršenja ljudskih prava na današnjem zasedanju lokalnog parlamenta.
Odbori LSV | Petak, 21. 12. 2012. | Komentara: 0

Svakodnevna devastacija Novog Sada tokom 100 dana nove vlasti

NOVI SAD, 21. decembar – Sutra se navršava 100 dana nove vlasti koja je u Novom Sadu formirana pod jakim pritiskom i to od ucenjenih, nateranih i osumnjičenih, a rezultat je više nego očekivan. Nekompetentnost da vode grad, gradski čelnici nadomešćuju kukanjem i kritikama na račun svojih prethodnika, a jedino dobro što su učinili jeste pokušaj da nastave neke od projekata koji su započeti pre njih.
Odbori LSV | Četvrtak, 20. 12. 2012. | Komentara: 0

Odgovorni da uzmu lopatu i krenu u čišćenje snega

ZRENJANIN – Član Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Branislav Knežević pozdravio je odluku v.d. direktora JP „Direkcija za izgradnju i uređenje grada Zrenjanina“ Gorana Kravarušića da se u ime preduzeća na čijem je čelu izvini građanima Zrenjanina zbog spore intervencije zimskih službi u prethodnom periodu, koji je izazvao opšti kolaps u gradu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook