Od 2012. bez pomaka u izgradnji obilaznice

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 16. 10. 2015. | Komentara: 0

Od 2012. bez pomaka u izgradnji obilaznice

ZRENJANIN – Govoreći o problemu obilaznice oko Zrenjanina, u rubrici “Sučeljavanje” lista Zrenjanin,  pokrajinski poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton podsetio je da je njena izgradnja započeta pre više od dve decenije, a da od 2012. nema pomaka u tom poslu.

LSV

– Kao član LSV, koja je od 2008. do 2012. godine imala ozbiljno učešće u zrenjaninskoj vlasti, samo sam delimično zadovoljan učinjenim. Skupština grada je u tom periodu donela Generalni plan obilaznice, a započet je ozbiljan posao eksproprijacije zemljišta, što je preduslov za uspešan nastavak radova. Projektovan je most na Begeju, bez kog je nemoguće realizovati projekat, a izgrađena je traka od 2,62 km prema putu za Beograd. Nakon 2012. nije bilo pomaka u izgradnji obilaznice i do sada su davana samo obećanja – naveo je Marton. Dodao je da je grad zagušen tranzitnim saobraćajem teških kamiona zbog čega se obilaznica se mora završiti.

(BILSV, 16. 10. 2015)



Odbori LSV | Nedelja, 09. 04. 2023. | Komentara: 0

Kolar: Parkiranje gorući problem, uz javne garaže potrebni i depo parkinzi

Šef odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar kaže da je parkiranje jedan od gorućih problema u gradu koji hitno mora da se uredi. Dodaje da je svestan da za to nema jednostavnog rešenja. 
Odbori LSV | Utorak, 04. 04. 2023. | Komentara: 0

Saga o zrenjaninskoj vodi kao loša horor serija koja se ne završava

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od predstavnika zrenjaninske vlasti hitan odgovor na pitanje šta se dešava sa zdravom pijaćom vodom u Zrenjaninu, budući da je rok za obezbeđivanje “tehnički ispravne vode” ovih dana istekao.
Odbori LSV | Sreda, 29. 03. 2023. | Komentara: 0

Pokrajina daje, mi ne uzimamo novac za pošumljavanje. Zašto?

Odbornica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini opštine Novi Bečej Smiljana Stančić pitala je, na zasedanju skupštine, predstavnike vlasti zašto opština Novi Bečej godinama ne koristi ponuđena pokrajinska sredstva za pošumljavanje, koja su na raspolaganju svake godine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook