Odbačen predlog LSV za smenu direktora Informatike

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 17. 05. 2013. | Komentara: 0

Odbačen predlog LSV za smenu direktora Informatike

NOVI SAD - Vladajuća većina u Skupštini grada Novog Sada poslušala je preporuku svoje Komisije za kadrovska, administrativna i mandatsko-imunitetna pitanja, te u dnevni red današnje sednice parlamenta nije uvrstila Predlog rešenja o razrešenju v.d. direktora JKP „Informatika", koji je inicirala Liga socijaldemokrata Vojvodine.

lsv-novi-sad

Na početku sednice, predsednica odborničke grupe LSV u parlamentu Novog Sada Zlata Peričin obrazložila je Predlog rešenja o razrešenju vršioca dužnosti direktora JKP „Informatika" Dejana Čelara, ističući da je to preduzeće svojim incidentnim ponašanjem u proteklom periodu u više navrata uznemirilo građane Novog Sada.

- JKP „Informatika" je kompletno finansirala snimanje CD-a muzičara Slobodana Trkulje u studiju u Nemačkoj. Ničim ne dovodimo u pitanje opus pomenutog muzičara, ali smatramo da su građani uznemireni ovakvom odlukom - rekla je Peričinova.

Podsetila je i da su građani i građanke Novog Sada jedni od najrevnosnijih kada je reč o plaćanju računa.

(BILSV, 17. 05. 2013.)




Odbori LSV | Petak, 12. 11. 2021. | Komentara: 0

IN MEMORIAM Miloš Đ. Šibul (1977-2021)

Sve je danas uspeo da nas rastuži, a celog života se trudio da nas nasmeje i raspoloži. Iznenada i bez pozdrava, u svojoj 45. godini, napustio nas je naš drugar, prijatelj, brat, suprug i otac, a pre svega velik čovek Miloš Đ. Šibul.
Odbori LSV | Petak, 22. 10. 2021. | Komentara: 0

Drumsko-železnički most konačno nazvati Most 23. oktobra

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad čestita svim građankama i građanima Novog Sada 77. godišnjicu oslobođenja grada od fašizma u Drugom svetskom ratu i ponavlja zahtev da se novi železničko-drumski most u Novom Sadu nazove Most 23. oktobra.
Odbori LSV | Petak, 22. 10. 2021. | Komentara: 0

Kostreš: Nećemo da budemo statisti u zrenjaninskom parlamentu

Šef odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina Bojan Kostreš izjavio je da je jedan od osnovnih alata opozicionog delovanja u demokratskim društvima bojkot institucija.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook