Odbornička grupa LSV zatražila proširenje dnevnog reda sutrašnje sednice Skupštine grada

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 24. 09. 2015. | Komentara: 0

Odbornička grupa LSV zatražila proširenje dnevnog reda sutrašnje sednice Skupštine grada

NOVI SAD, 24. septembar - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine podnela je zahtev da se dnevni red sutrašnje sednice Skupštine grada dopuni tačkom: Aktuelna situacija u DP “Novi Sad- Gas” i potraživanje Grada Novog Sada prema tom preduzeću.

LSV
Zauzimanje stava Skupštine grada prema ovoj temi, kao i aktivnosti koje bi bile preduzete ukoliko bude prihvaćen predloženi zaključak, bili bi od ogromnog interesa za zaštitu imovine Grada Novog Sada, njegovih građanki i građana. 

Podsetimo, Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine je u proteklom periodu u više navrata upozoravao javnost na pokušaj “tihe” privatizacije DP “Novi Sad –Gas” tako što bi kupac otkupio nagomilane dugove tog preduzeća prema „Srbijagasu“.

Na taj način kupac bi stekao ne samo monopol u određivanju cene i naplati gasa u Novom Sadu, nego i došao u posed gasne mreže koja je nastala delom investicijama Zavoda za izgradnju grada, a delom tako što su građani plaćali priključke hiljadama nemačkih maraka. 

Gradski odbor 
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Odbori LSV | Sreda, 06. 09. 2023. | Komentara: 0

Ljudima u selima obezbediti adekvatnu zdravstvenu zaštitu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani zahteva da se problem dostupnosti primarne zdravstvene zaštite ljudima koji žive u seoskim sredinama u Zrenjaninu reši.
Odbori LSV | Nedelja, 03. 09. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Subotica ne sme biti poligon za šoviniste

Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI zahteva od vlasti grada Subotice da pod hitno saniraju štetu koja je počinjena na natpisima dobrodošlice u grad na mađarskom jeziku.
Odbori LSV | Četvrtak, 31. 08. 2023. | Komentara: 0

Kolar: Vlast da uloži više energije i truda u rešavanje problema otpada i nečistoće

Komentarišući nivo čistoće u gradu, predsednik odborničke grupe „Vojvođanski front - Liga socijaldemokrata Vojvodine“ Robert Kolar kaže da se trud radnika koji održavaju čistoću grada ne dovodi u pitanje, ali da je upitna organizacija celokupnog procesa i stepen edukovanosti o javnoj higijeni.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook