Odbornička grupa pozvala premijerku da pusti u rad prečišćivač vode

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 21. 11. 2017. | Komentara: 0

Odbornička grupa pozvala premijerku da pusti u rad prečišćivač vode

ZRENJANIN - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine uputila je danas poziv predsednici Vlade Republike Srbije Ani Branbić da poseti Zrenjanin i tom prilikom pusti u rad postrojenje za prečišćavanje vode u rad.

LSV

Građani Zrenjanina dugo čekaju na zdravu pijaću vodu, a poslednjih nedelja su dodatno zbunjeni informacijama o završetku radova na postrojenju za prečišćavanje vode, a potom i o obustavi snabdevanja prečišćenom vodom.

Liga socijaldemokrata Vojvodine se nada da predsednica Vlade Republike Srbije svojim autoritetom može obeležiti kraj velikog poduhvata, koji za cilj ima snabdevanje građana Zrenjanina zdravom pijaćom vodom.

(BILSV, 21.11.2017.)

Pismo možete pogledati u prilogu



Odbori LSV | Subota, 25. 05. 2013. | Komentara: 0

Stranačko podmirivanje koštaće Zrenjanince 100 miliona dinara

ZRENJANIN - Vladajuća koalicija (SNS-SPS) u Skupštini grada Zrenjanina nije prihvatila predlog opozicije da se oformi anketni odbor, koji bi utvrdio koliko ima novozaposlenih u gradskim javnim preduzećima.
Odbori LSV | Petak, 24. 05. 2013. | Komentara: 0

Šta je sa krađom glasova u Novom Sadu?

NOVI SAD – Ovih dana se navršilo tačno godinu dana od privođenja aktivista Romske demokratske stranke, njihovog saslušavanja i početka istrage za kupovinu glasova, što su neki tada i priznali, pa Liga socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad pita dokle se stiglo u toj istrazi, šta se sa njom dešava i da li je moguće da se takav sramotan čin zataškava, istakao je danas predsednik Izvršnog odbora i šef izbornog štaba LSV Novi Sad Robert Kolar.
Odbori LSV | Sreda, 22. 05. 2013. | Komentara: 0

Umanjenje štete ne oslobađa krivce za štetan ugovor

NOVI SAD, 22. maj  – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine pozdravlja vest da je odlukom Vrhovnog kasacionog suda umanjen odštetni iznos koji Novi Sad treba da plati zbog štetnog ugovora koji je u ime grada potpisan sa ATP Vojvodinom. Umanjenje odštete za oko deset miliona evra je ušteda koja je itekako značajna za Grad.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook