Odgovor kreatorima senzacija iz JKP Vodovod i kanalizacija

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 30. 01. 2015. | Komentara: 0

Odgovor kreatorima senzacija iz JKP Vodovod i kanalizacija

NOVI SAD, 30. januar - Odlukom da osveštaju vodu u gradskom vodovodu nadležni u JKP “Vodovod i kanalizacija” su obrukali Novi Sad onako kako to još nikada niko nije i pritom uvredili sve građanke i građane, bez obzira na to da li su vernici bilo koje veroispovesti ili nisu.
 
LSV
Najnovije saopštenje iz tog preduzeća pokazuje da kreatori te senzacije koja je obišla svet nemaju nameru da pokažu odgovornost i priznaju grešku.
 
Ukoliko to tokom iduće nedelje ne učini ni gradska vlast i niko ne bude smenjen, odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine će na narednoj sednici Skupštine grada podneti inicijativu za to.
 
U tom slučaju i ova gradska vlast i odgovorni u JKP “Vodovod i kanalizacija” će sve što imaju na tu temu moći da kažu građanima u lice, za skupštinskom govornicom. 
 
Neka tamo objasne ideju da organizuju osveštenje vode u sekularnoj državi i preduzeću čiji su vlasnici svi građani Novog Sada, bez obzira na nacionalnu i versku pripadnost.
 
Ujedno, tamo ćemo moći da pitamo i gradsku vlast da li izostanak sankcija prema rukovodstvu “Vodovoda” i prisustvo zamenika gradonačelnika na tom događaju u stvari pokazuju da oni to podržavaju?
 
Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Odbori LSV | Utorak, 20. 02. 2024. | Komentara: 0

Nesposobna zrenjaninska vlast prevazilazi samu sebe u neradu

Predstavnici Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani su danas obeležili godinu dana nerada na parkingu u centru grada.
Odbori LSV | Petak, 16. 02. 2024. | Komentara: 0

Preskup vatromet u Novom Sadu još jedan primer bahatosti i bezobrazluka gradske vlasti

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI poručuje novosadskoj gradskoj vlasti da je licemerna i da ne vodi računa o interesima građana Novog Sada.
Odbori LSV | Četvrtak, 15. 02. 2024. | Komentara: 0

Neprimereno obeležavanje dana državnosti u Novom Sadu

Pozdravljamo obeležavanje Dana državnosti Republike Srbije, ali smatramo nedopustivim i neprimerenim da se to radi artiljerijskom paljbom sa Petrovaradinske tvrđave, sa koje je Novi Sad na sličan način bombardovan, paljen i uništen 1849. godine.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook