Opet napadnute prostorije LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 25. 04. 2012. | Komentara: 0

Opet napadnute prostorije LSV

Novi Sad, 25. aprila - U noći između 24. i 25. aprila, kamenom je razbijen prozor na prostorijama Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Beočin. Reč je o prostorijama koje se nalaze na drugom spratu zgrade u Omladinskoj ulici 54, i tom prilikom su razbijena oba okna na duplom prozoru, a staklo se raspršilo po celoj prostoriji.

LSV

Predsednik OO LSV Beočin Jovan Aksentijević je upozorio da se sinoć u tim prostorijama do kasno održavao sastanak opštinskog odbora, te da samo pukim slučajemo niko nije povređen.

Liga socijaldemokrata Vojvodine od nadležnih zahteva što hitnije pronalaženje počinilaca, kao i njihovo kažnjavanje. Podsećamo da ovo nije prvi napad na prostorije LSV, da se oni prethodnih meseci dešavaju širom Vojvodine, te da je očigledno da nepronalaženje i nekažnjavanje počinilaca samo daje podstrek i drugima da se obračunajvaju sa nama fizičkom silom.

Na to ni do sada nismo, niti ćemo pristajati u buduće.  

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Odbori LSV | Utorak, 22. 05. 2012. | Komentara: 0

“Ligalizacija” Vojvodine i Zrenjanina

ZRENJANIN – Rezultati nedavnih izbora, na kojima je Liga socijaldemokrata Vojvodine dobila izuzetno veliku podršku građanki i građana, pokazali su da je “ligalizacija” Vojvodine i Zrenjanina u punom jeku, ocenio je danas predsednik Izvršnog odbora GrO LSV Zrenjanin Dragan Nedeljkov na konferenciji za novinare.
Odbori LSV | Četvrtak, 17. 05. 2012. | Komentara: 0

Od 4. juna deo Gimnazijske opet zatvoren za saobraćaj

ZRENJANIN - U delu Gimnazijske ulice, od Jevrejske do Ulice Svetozara Markovića, od 4. juna biće zabranjen saobraćaj svakog dana od devet časova pre podne, pa sve do kasnih večernjih časova, najavili su danas Branislav Knežević, direktor JP "Direkcija za izgradnju i uređenje grada Zrenjanina" i Aleksandar Marton, predsednik Skupštine grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Četvrtak, 17. 05. 2012. | Komentara: 0

Zrenjaninski Gerontološki centar kao primer drugima

ZRENJANIN – Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton posetio je danas Gerontološki centar Zrenjanin, gde je, sa Zoricom Vučković, direktorkom, razgovarao o radu i funkcionisanju ove ustanove.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook