Osnovan MO LSV Novi Karlovci

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 26. 01. 2012. | Komentara: 0

Osnovan MO LSV Novi Karlovci

INĐIJA – Osnivačka skupština MO Novi Karlovci održana je 23. januara 2012. godine u prostorijama lokalne mesne zajednice. Inicijativa je protekla iz samog mesta u akciji sakupljanja potpisa za promenu zakona o registraciji traktora.

MO Novi Karlovici

Uz prisustvo člana IO LSV Radovana Radovanovića, predsednika OO LSV Inđija Živana Živanovića i ostalih članova opštinske organizacije, novim članovima su podeljene članske karte, a u nastavku skupštine je izabrano rukovodstvo mesne organizacije. Za predsednika je izabran Dragan Popović, a za potpredsednika Milovan Jović. Kako je istaknuto, u kratkom periodu u Novim Karlovcima značajno je povećan broj članova Lige socijaldemokrata Vojvodine, ali kako se dosta omladine priključilo Ligi, očekuje se da će taj broj nastaviti da se povećava.

(BILSV, 26. 01. 2012.)



Odbori LSV | Utorak, 05. 04. 2011. | Komentara: 0

Vojvodina radi, a Beograd troši

ZRENJANIN - Vojvodina ima najviše udela u izvozu u državi, dok je uvoz najveći u Beogradu, što nam govori da se u Vojvodini radi, a u Beogradu troši, istakao je danas potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton.
Odbori LSV | Četvrtak, 31. 03. 2011. | Komentara: 0

Preko 530 potpisa za Liginu inicijativu

BAČKA TOPOLA - Aktivisti Opštinske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Bačka Topola prikupili su do sada više od 530 potpisa podrške inicijativi LSV da trudnice u svim lokalnim samoupravama u Vojvodini tokom porodiljskog odsustva imaju pravo na punu platu, izjavila je danas predsednica Foruma žena OO LSV Bačka Topola Hajnalka Malacko Virag.
Odbori LSV | Četvrtak, 31. 03. 2011. | Komentara: 0

Za pet godina četvrtina stanovnika biće starija od 65 godina

RUMA - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Rumi završio je akciju prikupljanja potpisa sugrađana u akciji "Puna plata za trudnice", a prikupljeno je oko 300 potpisa, istaknuto je danas na konferenciji za novinare u ovom odboru.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook