Osnovana Mesna organizacija LSV u Karađorđevu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 29. 10. 2011. | Komentara: 0

Osnovana Mesna organizacija LSV u Karađorđevu

KARAĐORĐEVO - U Karađorđevu je 26. oktobra održana Osnivačka skupština Mesne organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Karađorđevo. Na teritoriji ove Mesne zajednice ima 19 članova Lige socijaldemokrata Vojvodine. Jednoglasno su izabrani za predsednika Mesne organizacije Đorđe Marjanović, a za potpredsednicu Jelena Tankosić.

LSV Karadjordjevo

Osnivačkoj skupštini je prisustvovao i u ime Saveta Mesne zajednice Karađorđevo pozdravio je njen predsednik Nenad Bodalec. U ime Opštinskog odbora Lige socijaldemokrta Vojvodine Bačka Topola prvom sastanku Lige socijaldemokrata Vojvodine u Karađorđevu prisustvovali su Dragana Kiškarolj, Dejan Keresteš, Miroslav Končar i Radovan Radovanović.

(BILSV, 29.10.2011.)




Odbori LSV | Utorak, 12. 06. 2012. | Komentara: 0

Počela rekonstrukcija magistralnog vrelovoda u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Potpredsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin i direktor JKP Gradska toplana Zrenjanin Vladimir Tešić podsetio je na današnjoj konferenciji za novinare da je prethodna grejna sezona uspešno privedena kraju i najavio rekonstrukciju magistralnog vrelovoda.
Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 06. 2012. | Komentara: 0

Petar Horvat na čelu parlamenta Opova

OPOVO – Verifikacijom mandata i polaganjem zakletve, 8. juna je konstituisan novi saziv Skupštine opštine Opovo. Za predsednika opovačkog parlamenta izabran je v.d. predsednika tamošnje Opštinske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Petar Horvat.
Odbori LSV | Subota, 09. 06. 2012. | Komentara: 0

Uklonjeno smeće iz Ulice Milovana Glišića

NOVI SAD – Članice i članovi Mesnog odbora „Podbara“ LSV Novi Sad organizovali su akciju uklanjanja smeća iz jednog prolaza u Ulici Milovana Glišića, pored zgrade broj 5. Ligašice i ligaši pokupili su veliku količinu otpada koja se ovde godinama gomilala, jer je kapija prolaza u najvećem broju slučajeva zaključana pa građani preko ograde bacaju smeće u ovaj deo ulice.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook