Osnovana Mesna organizacija LSV u Karađorđevu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 29. 10. 2011. | Komentara: 0

Osnovana Mesna organizacija LSV u Karađorđevu

KARAĐORĐEVO - U Karađorđevu je 26. oktobra održana Osnivačka skupština Mesne organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Karađorđevo. Na teritoriji ove Mesne zajednice ima 19 članova Lige socijaldemokrata Vojvodine. Jednoglasno su izabrani za predsednika Mesne organizacije Đorđe Marjanović, a za potpredsednicu Jelena Tankosić.

LSV Karadjordjevo

Osnivačkoj skupštini je prisustvovao i u ime Saveta Mesne zajednice Karađorđevo pozdravio je njen predsednik Nenad Bodalec. U ime Opštinskog odbora Lige socijaldemokrta Vojvodine Bačka Topola prvom sastanku Lige socijaldemokrata Vojvodine u Karađorđevu prisustvovali su Dragana Kiškarolj, Dejan Keresteš, Miroslav Končar i Radovan Radovanović.

(BILSV, 29.10.2011.)




Odbori LSV | Sreda, 30. 03. 2011. | Komentara: 0

I Pančevci za punu platu trudnicama

PANČEVO - Liga socijaldemokrata Vojvodine pokrenula je akciju na nivou pokrajine, zahtevajući od lokalnih samouprava da dotiraju umanjenje zarada trudnicama dok su na bolovanju, a organizovala je i potpisivanje peticije građana, koja bi trebalo da bude prosleđena lokalnoj vlasti, rekao je potpredsednik Gradskog odbora LSV Pančevo Jovan Petrovački.
Odbori LSV | Sreda, 30. 03. 2011. | Komentara: 0

Za punu platu kikindskih trudnica

KIKINDA - Đurđina Jerinkić, predsednica Foruma žena GrO LSV Kikinda, i Gordana Perunović Fijat, odbornica LSV u SO Kikinda, održale su 29. marta konferenciju za medije posvećenoj inicijativi LSV da se ženama na održavanju trudnoće dotira iznos do pune plate.
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Ligaši ubedljivo pobedili u Tomaševcu

ZRENJANIN - Kandidati Lige socijaldemokrata Vojvodine postigli su zapažene rezultate na izborima za savete 11 mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina, istakao je danas Vladimir Milošev, član Izvršnog odbora GrO LSV i šef Izbornog štaba.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook