Podrška odžačkim paorima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 08. 03. 2012. | Komentara: 0

Podrška odžačkim paorima

Odžaci, 06. marta - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Odžaci zahteva da policija što pre pronađe osobe koje su odnele kompletnu dokumentaciju u vezi sa licitacijom državnog zemljišta iz zgrade Opštine.

Traktori

Činjenica da je dokumentacija otuđena iz zgrade Opštine, uprkos video nadzoru, predstavlja javni šamar kako našim paorima, tako i Opštini, kao instituciji, pa zato hitnu reakciju očekujemo i od nadležnih u lokalnoj vlasti.

Dok se to ne rasvetli, blokadu opštinskih institucija smatramo legitimnim činom paora, čija su prava na pravednu i transparentnu licitaciju očigledno ugrožena.

Pored očiglednog javašluka u opštinskim institucijama, ovaj slučaj ukazuje da svakako treba ispitati da li je u pozadini ovakvog skandala korupcija. Tim pre,  jer se problemi u vezi sa opštinskim poljoprivrednim zemljištem ne pojavljuju prvi put.

Opštinski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Odžaci



Odbori LSV | Sreda, 30. 03. 2011. | Komentara: 0

Za punu platu kikindskih trudnica

KIKINDA - Đurđina Jerinkić, predsednica Foruma žena GrO LSV Kikinda, i Gordana Perunović Fijat, odbornica LSV u SO Kikinda, održale su 29. marta konferenciju za medije posvećenoj inicijativi LSV da se ženama na održavanju trudnoće dotira iznos do pune plate.
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Ligaši ubedljivo pobedili u Tomaševcu

ZRENJANIN - Kandidati Lige socijaldemokrata Vojvodine postigli su zapažene rezultate na izborima za savete 11 mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina, istakao je danas Vladimir Milošev, član Izvršnog odbora GrO LSV i šef Izbornog štaba.
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Konferencija za štampu Gradske organizacije u Subotici

SUBOTICA - Predsednik Gradskog odbora LSV u Subotici Veljko Vojnić istakao je danas da loši demografski pokazatelji zahtevaju preduzimanje koraka kako bi se negativni trendovi zaustavili, te da se zbog toga Liga zalaže da se trudnicama obezbedi naknada u visini pune plate.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook