Policija da zaštiti Novosađane

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 27. 07. 2022. | Komentara: 0

Policija da zaštiti Novosađane

Novi Sad, 27. jul 2022 - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad podržava inicijativu da se utvrdi ko je tukao Novosađane 21. jula ispred Skupštine Vojvodine i da se odgovorni procesuiraju. 

LSV

Protest je legitiman način izražavanja stavova, ali pozivamo sve strane na suzdržanost i na mirne proteste najavljene za četvrtak, kako se ne bi ponovili događaji od prošle nedelje. 

Kako sa pomenutog događaja postoje fotografije i video zapisi, a i sam načelnik novosadske policije Goran Radonjić je bio prisutan,sigurni smo da nadležnim organima neće biti teško da identifikuju i procesuiraju osobe koje su tukle naše sugrađane.

Nedopustivo je da građani i građanke budu prebijani od strane privatnog obezbeđenja, a da policija ne reaguje. 

Policija ne sme da zauzima strane i ne sme da dozvoli da se ponovo pojave angažovana civilna lica koja će na sebe preuzeti posao policije, jer je to krivično delo.

Ukoliko dođe do nasilja i naši sugrađani budu opet napadnuti od strane batinaša, smatramo da je odgovornost isključivo na načelniku Policijske uprave Novi Sad Goranu Radonjiću i ministru unutrašnjih poslova Aleksandru Vulinu, jer nisu sposobni da obezbede sigurnost naših sugrađana.

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad




Odbori LSV | Sreda, 30. 03. 2011. | Komentara: 0

Za punu platu kikindskih trudnica

KIKINDA - Đurđina Jerinkić, predsednica Foruma žena GrO LSV Kikinda, i Gordana Perunović Fijat, odbornica LSV u SO Kikinda, održale su 29. marta konferenciju za medije posvećenoj inicijativi LSV da se ženama na održavanju trudnoće dotira iznos do pune plate.
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Ligaši ubedljivo pobedili u Tomaševcu

ZRENJANIN - Kandidati Lige socijaldemokrata Vojvodine postigli su zapažene rezultate na izborima za savete 11 mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina, istakao je danas Vladimir Milošev, član Izvršnog odbora GrO LSV i šef Izbornog štaba.
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Konferencija za štampu Gradske organizacije u Subotici

SUBOTICA - Predsednik Gradskog odbora LSV u Subotici Veljko Vojnić istakao je danas da loši demografski pokazatelji zahtevaju preduzimanje koraka kako bi se negativni trendovi zaustavili, te da se zbog toga Liga zalaže da se trudnicama obezbedi naknada u visini pune plate.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook