Ponovo uništeni bilbordi LSV u Bečeju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 24. 03. 2016. | Komentara: 0

Ponovo uništeni bilbordi LSV u Bečeju

BEČEJ - Predsednik Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Bečeju Ferenc Tot upozorio je danas da su u roku od samo četiri meseca drugi put uništeni svi bilbordi LSV na teritoriji te opštine.

 
- Tokom ranih popodnevnih sati danas su uništeni celi bilbordi, logo i slogan naše kampanje. Očito da veoma pozitivne reakcije i simpatije koje građani opštine Bečej imaju prema nama i načinu vođenja kampanje izborne liste „Liga socijaldemokrata Vojvodine-Nenad Čanak-Digni glavu“ stvara osećaj straha kod onih kojima je pozitivna kampanja strana - navodi Tot.
 
On je podsetio da su u decembru 2015. godine plakate išarali crnom bojom, misleći da će ispod te boje mraka sakriti ono što smo su ligaši kao poruku uputili građanima pozivajući ih da podrže inicijativu Lige o raspisivanju referenduma protiv prodaje vojvođanske zemlje. Ovog puta su vandali bukvalno ogulili bilbord i poruku LSV „Digni glavu“ koja je bila namenjena građankama i građanima opštine Bečej.
 
- Ovo je primitivna varijanta javnog nastupa kojom se uništavaju materijalna dobra drugih i nanosi velika šteta konkurenciji. Verovali smo da su naši politički neistomišljenici sazreli, da neće cepati i zavijati bilborde u crno, s obzirom da su sve oko njih već zavili u tu boju – naveo je Tot i podsetio da su samo dan ranije, prilikom predaje liste za pokrajinske izbore u Novom Sadu fizički napadnuti članice i članovi LSV, pokrajinski poslanici, potpredsednik Vlade AP Vojvodine, član Odbora za bezbednost Narodne skupštine Republike Srbije i republički poslanik.
 
On je pozvao nadležne da otkriju, privedu i kazne vandale koji uništavaju imovinu, ali je i upitao kako je moguće da još uvek nisu identifikovali ni vinovnici decembarskog incidenta.
 

(BILSV, 24.03.2016)



Odbori LSV | Petak, 01. 07. 2022. | Komentara: 0

LSV: Regionalni vodovodi jedini put da Vojvođani dobiju ispravnu vodu

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je odluka kikindskih vlasti da kubik vode i kanalizacionih usluga poskupi za 39,40% skandalozna. Građani Kikinde zahtevaju ispravnu pijaću vodu, a ne drastična poskupljenja.

Odbori LSV | Utorak, 21. 06. 2022. | Komentara: 0

LSV: Rešiti problem sa vodom u vršačkom selu Šušara

Liga socijaldemokrata Vojvodine upozorava na katastrofalno stanje sa snabdevanjem pijaćom vodom u vršačkom selu Šušara. Stanovnici ovog sela su veoma često bez vode.
Odbori LSV | Subota, 07. 05. 2022. | Komentara: 0

LSV traži ostavke zbog urušavanja krova zrenjaninskog pozorišta

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je obrušavanje dela krova zrenjaninskog pozorišta samo još jedan od brojnih primera nesposobnosti lokalnih vlasti. Odgovorni za dešavanja u pozorištu moraju podneti ostavke!



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook