Popravite semafore!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 24. 05. 2023. | Komentara: 0

Popravite semafore!

Novi Sad, 24. maj 2023 - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore jer čak nedelju dana posle nevremena polovina semafora u gradu ne radi.

LSV

Nije potrebno objašnjavati zašto je neophodno pod hitno uspostaviti normalan rad semafora, jer je svima jasno da neregulisan saobraćaj ugrožava bezbednost svih učesnika u saobraćaju i stvara gužve u saobraćaju.

Da je vladajuća većina u Zrenjaninu izgubila kompas, ako ga je uopšte i imala, odavno je jasno svima. Građani i građanke Zrenjanina su već predugo taoci njihove nesposobnosti i bahatosti.

Za nedelju dana imali su dovoljno vremena ne da ih sve poprave, nego i nove da postave. Postavlja se pitanje da li oni koji rukovode našim gradom išta rade, da li su toliko nesposobni da sprovedu javne nabavke na vreme ili je razlog jednostavno potpuna nebriga i odsustvo osećaja za građane. Šta god da je odgovor, vrlo je poražavajuće.

Lige socijaldemokrata Vojvodine zahteva da se pod hitno uspostavi normalno regulisanje saobraćaja.

Dejan Čapo
odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine
u Skupštini grada Zrenjanina



Odbori LSV | Utorak, 27. 09. 2011. | Komentara: 0

Protiv najavljenog poskupljenja vode u Rumi

RUMA - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Ruma najoštrije se protivi novom zahtevu uprave JP "Vodovod" da se poveća cena vode u rumskoj opštini. Kako se navodi u saopštenju tog odbora, u najnovijem zahtevu JP "Vodovod" koji je upućen SO Ruma
Odbori LSV | Utorak, 27. 09. 2011. | Komentara: 0

Vraćanje imovine od velikog značaja za sve građanke i građane Vojvodine

ZRENJANIN - Predsednik Izvršnog odbora Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Dragan Nedeljkov na današnjoj konferencji za novinare istakao je da je Zakon o javnoj svojini koji je Narodna skupština Republike Srbije juče usvojila, od velikog značaja za sve građanke i građane. Prema njegovim rečima, pomenuti zakon nije donet na insistiranje EU.
Odbori LSV | Utorak, 20. 09. 2011. | Komentara: 0

Ligašice i ligaši prelepili plakate DSS u Bačkoj Topoli

BAČKA TOPOLA - Predizborna kampanja je očigledno u punom zamahu pošto je čitav centar Bačke Topole nedavno osvanulo prelepljeno plakatima Demokratske stranke Srbije. Plakati su izlepljeni na svim raspoloživim površinama u Bačkoj Topoli, pa je Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u tom mestu odlučio da reaguje.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook