Posle višegodišnjih zahteva ligaša, radovi u Galackoj konačno počeli

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 13. 06. 2018. | Komentara: 0

Posle višegodišnjih zahteva ligaša, radovi u Galackoj konačno počeli

KIKINDA – Šef odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Kikinda Miroslav Grujić pozdravio je početak radova na uređenju stambenog bloka „Galacka“. Radovi na uređenju pešačkih staza i mobilijara su počeli pre nekoliko dana i to posle skoro 20 godina i više Grujićevih apela za skupštinskom govornicom.

LSV

- Dugi niz godina pešači su suočeni s pukotinama i rupama koje zjape iz uništenih staza i trotoara. Da ne pričam kako prostor ispred zgrade izgleda nakon jačeg pljuska. O izgledu onog što je ostalo od fontane izlišno je i govoriti. Više puta sam i za skupštinskom govornicom ukazivao na ovaj problem i sugerisao da se otpočne s radovima. Nadam se da će neimari posao kvalitetno obaviti i da će ovaj prostor, na duže vreme, konačno biti uređen. Drago mi je što su radovi počeli pre nekoliko dana – kazao je Grujić. 
(BILSV, 13.06.2018)



Odbori LSV | Subota, 05. 06. 2021. | Komentara: 0

Vršačka vlast ne brine o interesima svih građana

Na sednici Skupštine grada Vršca održanoj prošlog septembra poslovi radova na putevima povereni su preduzeću A.D. „Sremput“ iz Rume.
Odbori LSV | Četvrtak, 03. 06. 2021. | Komentara: 0

LSV Kikinda: Da nismo zahtevali produženje grejne sezone, sada bi se smrzavali

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Kikinda podseća čelnike grada da je odličan trenutak da prihvate činjenicu da uvek ozbiljno treba razmotriti konstruktivne predloge opozicionih partija i prihvatiti sve one čija bi realizacija išla u korist stanovnika grada.
Odbori LSV | Četvrtak, 06. 05. 2021. | Komentara: 0

Politizacija pitanja bunjevačkog govora donosi štetu

Liga socijaldemokrata Vojvodine traži od vladajućih stranaka u Subotici, pre svega Srpske napredne stranke, da prestanu sa politizacijom pitanja bunjevačkog govora i to prepuste merodavnim lingvističkim institucijama.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook