Pravni tim LSV Novi Sad će podneti žalbu zbog osveštavanja cisterni

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 19. 01. 2016. | Komentara: 0

Pravni tim LSV Novi Sad će podneti žalbu zbog osveštavanja cisterni

Novi Sad, 19. januar - Nakupci glasova poznatiji kao Pokret Dinara-Drina-Dunav koji su voljom Srpske napredne stranke u prilici da upravljaju JKP „Vodovod i kanalizacija“, ponovo brukaju Novi Sad.

 
Nakon što su pre godinu dana organizovali osveštavanje vode u gradskom vodovodu, čemu se čitav svet smejao, danas su rešili da omoguće osveštavanje vode u cisternama ovog gradskog preduzeća.

Današnje fotografije na kojima sveštenici u sred Novog Sada na merdevinama blagosiljaju cisterne sigurno će ponovo nasmejati planetu. One, međutim, pokazuju i da Pokret Dinara-Drina-Dunav ne samo da ne mari za Ustav i sekularnost ove države, nego i da se prema gradskom preduzeću odnosi kao prema ličnoj imovini i privatnoj firmi.

Tim povodom Pravni savet Gradskog odbora LSV Novi Sad će podneti žalbu Nadzornom odboru JKP „Vodovod i kanalizacija“, nadležnoj Gradskoj upravi i svim drugim instancama koje na ovo mogu reagovati.

Nakon svega, od ove gradske vlasti nas ne bi iznenadilo ni to da ubuduće, umesto popravke semafora na Novom naselju koji je u kvaru već posle mesec dana rada, organizuje njegovo osveštavanje.

Kome je teško da u to poveruje, neka pomisli da li je očekivao da osim redovnog neplaćanja poreza, sveštenici sada imaju povlašćenu godišnju cenu parkiranja u Novom Sadu i osveštavaju vodu u cisternama.

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad 



Odbori LSV | Nedelja, 09. 07. 2023. | Komentara: 0

Cenu lošeg upravljanja Zrenjaninom plaćaju građani

Odbornik LSV – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina Aleksandar Marton kritikovao je najnovije poskupljenje komunalnih usluga. 
Odbori LSV | Petak, 07. 07. 2023. | Komentara: 0

Subotica ima značajnije ljude za počasne građane od Vučića

Odbornik Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Subotice Robert Damjanović Čokić izjavio je da su ligaši smatrali da veća sramota za grad ne postoji od dodeljivanja zvanja počasnog građanina Tomislavu Karadžiću 2021. godine, ali da „ima i dublje od svega toga“. 
Odbori LSV | Sreda, 05. 07. 2023. | Komentara: 0

Kikinda ima samo 32.000 stanovnika, oko 11.000 manje nego 1991.

Pozivajući se na zvanične podatke Zavoda za statistiku Republike Srbije, odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Kikinde Miroslav Grujić ukazao je na zabrinjavajuće brojke koje se odnose na broj stanovnika Kikinde i devet okolnih sela.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook