Prekid vodosnabdevanja veliki problem Zrenjanincima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 13. 11. 2017. | Komentara: 0

Prekid vodosnabdevanja veliki problem Zrenjanincima

ZRENJANIN – Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine i odbornik LSV u Skupštini grada Zrenjanina Bojan Kostreš izjavio je danas da je obustavljanje vodosnabdevanja putem nove fabrike vode u Zrenjaninu veliki problem za stanovnike ovog grada, zbog čega će on postaviti pitanje odgovornosti nadležnih.

LSV

- U Zrenjaninu je obustavljeno vodosnabdevanje putem nove fabrike vode, a da korisnicima nije isporučen nijedan litar pijaće vode. To je veliki problem za stanovnike našeg grada, pa ću zajedno sa ostalim odbornicima LSV postaviti pitanje odgovornosti nadležnih. U Zrenjaninu se očekuje pijaća voda još o septembra 2015. za kada je bio rok za početak rada fabrike – naveo je Kostreš u rubrici „Koji je vaš sledeći potez“ lista Danas.

(BILSV, 13.11.2017)



Odbori LSV | Sreda, 13. 04. 2011. | Komentara: 0

Veliki namet poljoprivrednicima

VRŠAC - U prostorijama Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Vršcu danas je održana konferencija za novinare na kojoj su govorili predsednik GrO LSV Vršac Slavko Ćirin i predsednik Izvršnog odbora GrO LSV Vršac Dušan Vladislav.
Odbori LSV | Sreda, 13. 04. 2011. | Komentara: 0

Stop obaveznoj godišnjoj registraciji traktora

BAČKA TOPOLA - Liga socijaldemokrata Vojvodine tražiće od Vlade Republike Srbije hitnu izmenu Zakona o saobraćaju i tražiti ukidanje obavezne godišnje registracije traktora, kombajna i ostalih poljoprivrednih mašina rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare Opštinske organizacije LSV Bačka Topola.
Odbori LSV | Sreda, 13. 04. 2011. | Komentara: 0

LSV piše peticiju Vladi

PANČEVO - U više od 200 gradova, opština i sela u Vojvodini Liga socijaldemokrata Vojvodine započela je akciju prikupljanja potpisa za izmenu člana Zakona o bezbednosti saobraćaja, koji propisuje obaveznu godišnju registraciju traktora, kombajna i ostalih poljoprivrednih mašina. Kako je na konferenciji za novianre naveo Jovica Petrovački, potpredsednik Gradskog odbora LSV Pančevo, razlog je pre svega loša ekonomska situacija u kojoj se danas nalaze poljoprivrednici.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook