Pretvorili su naš grad u ruinu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 10. 02. 2020. | Komentara: 0

Pretvorili su naš grad u ruinu

Zrenjanin, 10. februar 2020 - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje bahatost i bezobrazluk koji predstavnici zrenjaninske naprednjačke vlasti po ko zna koji put pokazuju nemarom prema javnim površinama.

LSV

Poslednji primer ovakvog postupanja sa javnom infrastrukturom su rupe koje je JP “Vodovod i kanalizacija” ostavilo nakon kvarova na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži koji su se desili pre nekoliko meseci. Na nekoliko lokacija u gradu, od kojih su neke u samom centru grada, nailazimo na rupe, u blatu i vodi.  

Ponovo ispaštaju građani Zrenjanina. Oni tuda bukvalno ne mogu da prođu, što im otežava svakodnevni život, ali je i prilično nebezbedno. Da ne pričamo o utisku koji bi neki gost Zrenjanina imao kada bi došao u naš grad.

Ne samo da građani Zrenjanina još uvek nisu dobili zdravu pijaću vodu, nego ovo javno preduzeće nije u stanju ni da zakrpi rupe koje iza sebe ostavljaju nesposobni da reše probleme. 

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je ovakvo neodgovorno ponašanje predstavnika naprednjačke vlasti odraz celokupne njihove vladavine, obećanja nisu ispunili, nisu ništa uradili za građane Zrenjanina, a iza sebe su ostavili samo rupe i nezavršene poslove. 
Podsećamo bahatu zrenjaninsku vlast da građani sve vide i da ne mogu da ih obmanu.

Gradski odbor 
Lige socijaldemokrata Vojvodine 
Zrenjanin




Odbori LSV | Četvrtak, 01. 03. 2012. | Komentara: 0

Stručni saveti za poljoprivrednike

BANATSKO NOVO SELO/JABUKA – Liga socijaldemokrata Vojvodine nastavila je predstavljanje svoje agrarne politike, a na tribinama na kojima su govorili stručnjaci iz oblasti poljoprivrede, stočarstva i turizma, zainteresovani poljoprivrednici su mogli da čuju savete o tome kako i na koji način da plasiraju svoje proizvode na tržište, metode zaštite i očuvanja proizvoda, kao i mogućnost da upravo ti proizvodi budu osnov dovođenja stranih turista na ove prostore.
Odbori LSV | Utorak, 28. 02. 2012. | Komentara: 0

Inicijativa za podizanje spomenika Todoru Manojloviću

Član Saveta za kulturu Lige socijaldemokrata Vojvodine i direktor Savremene galerije Zrenjanin Radovan Živankić predstavio je danas inicijativu te institucije za postavljanje spomenika Todoru Manojloviću.
Odbori LSV | Ponedeljak, 27. 02. 2012. | Komentara: 0

Veće uštede uz manje reklamacija

ZRENJANIN - Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton posetio je danas, zajedno sa predstavnicima Grada, JKP "Gradska toplana" Zrenjanin, gde je, sa Vladimirom Tešićem, direktorom ovog preduzeća, razgovarao o tome kako protiče grejna sezona, kao i o planovima za naredni period.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook