Problemi u Novom Sadu rastu, dok se gradska vlast bavi strančarenjem

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 17. 04. 2013. | Komentara: 0

Problemi u Novom Sadu rastu, dok se gradska vlast bavi strančarenjem

NOVI SAD, 17. april - Liga socijaldemokrata Vojvodine već duže vreme upozorava na to da teretni saobraćaj mora što pre biti izmešten iz Petrovaradina jer ugrožava ne samo živote građana, nego i nanosi ozbiljnu štetu podgrađu Petrovaradinske tvrđave.

LSVPetrovaradinci znaju o kakvoj opasnosti je reč, a svi ostali građani su mogli da se uvere i na jučerašnjem primeru, kada je kamion udario u nekoliko automobila i zabio se u drvo u Preradovićevoj ulici.

Srećom, žrtava nije bilo, iako je kamion završio na trotoaru i u neposrednoj blizini pešačkog prelaza.

Izgradnja obilaznice oko Petrovaradina bila je jedan od prioriteta koje je LSV isticala i u predizbornoj kampanji i sigurno bi taj projekat daleko odmakao da Liga učestvuje u gradskoj vlasti.

Ovako, ta obilaznica će po svoj prilici, kao i brojni komunalni problemi, morati da sačeka dok ova gradska vlast ne završi sa strančarenjem, nacionalizmom, deklaracijama i drugim stvarima koje nisu u opisu poslova gradske vlasti, a kojima se ona bavi da bi prikrila svoju nesposobnost.


Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Odbori LSV | Sreda, 27. 10. 2010. | Komentara: 0

Lustracija nije lov na veštice

VRŠAC - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Vršac organizovao je povodom kampanje "Podvuci liniju" konferenciju za novinare, kako bi upoznao javnost sa njenim ciljevima. Predsednik GrO LSV Vršac Slavko Ćirin istakao je tom prilikom da će Liga predložiti izmene i dopune Zakona o odgovornosti za kršenje ljudskih prava ili Zakona o lustraciji, kako je poznatiji u javnosti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook