Proglašena najveća opoziciona lista na ovim izborima - Udruženi za slobodan Novi Sad, broj 11

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 13. 05. 2024. | Komentara: 0

Proglašena najveća opoziciona lista na ovim izborima - Udruženi za slobodan Novi Sad, broj 11

Novi Sad, 13. maj 2024 - Novosadska udružena opozicija izlazi na izbore 2. juna pod rednim brojem 11! 

LSV

Gradska izborna komisija potvrdila je listu UDRUŽENI ZA SLOBODAN NOVI SAD, koju čine Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI, sve stranke sa prethodne liste Srbija protiv nasilja (Stranka slobode i pravde, Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Srbija centar - SRCE, Pokret slobodnih građana, Zeleno-levi front, Ekološki ustanak - Ćuta, Pokret za preokret), Srpska koalicija NADA (Novi DSS i POKS) i Građanski pokret BRAVO. 

Nosioci liste su prim. dr Vladimir Vrsajkov i Borislav Novaković, a prvi na listi Miloš Tubić. 

Zahvaljujemo se građanima i aktivistima na podršci u prikupljanju potpisa, ali i dolazećoj predizbornoj kampanji i pobedi. 

Novosađani konačno imaju mogućnost da glasaju za promene, za toleranciju i svoju slobodu, a ne za agresiju, mržnju, netrpeljivost, bahatost i podlosti. 

Udružili smo se uprkos našim razlikama u ideologijama da bi pobedili i zaustavili dalje naprednjačko pustošenje i urušavanje našeg grada i njegovih vrednosti. 

Novi Sad će ponovo biti slobodan!

Gradski odbor
Lige socijademokrata Vojvodine – VOJVOĐANI
Novi Sad
Odbori LSV | Četvrtak, 30. 05. 2024. | Komentara: 0

Zrenjanin protiv nasilja: Oni uništavaju, mi popravljamo. Vratićemo pristojnost u Zrenjanin!

Kandidati za odbornike Skupštine grada koalicije "Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin" okrečili su kuću u naselju Mala Amerika, na kojoj su u dva navrata uništeni bilbordi.

Odbori LSV | Petak, 24. 05. 2024. | Komentara: 0

Kurtinović: Napravićemo depo parkinge u rubnim delovima grada

Kandidatkinja za odbornicu koalicije „Udruženi za slobodan Novi Sad“ Slavica Kurtinović ističe da su nedostatak parking mesta i saobraćajne gužve neki od najvećih problema u urbanim delovima Novog Sada.
Odbori LSV | Četvrtak, 23. 05. 2024. | Komentara: 0

Mrnuštik: Koalicija Udruženi za slobodan Novi Sad ima rešenje za goruće probleme - saobraćaj, urbanistički haos, nedostatak zelenila

Među najvećim problemima Novog Sada, kako pokazuju istraživanja, su saobraćajne gužve, problemi oko parkiranja, manjak zelenila... Kandidatkinja za odbornicu koalicije „Udruženi za slobodan Novi Sad“ i predsednica Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani Maja Mrnuštik smatra da rešavanje jednog od tih problema povlači rešavanje drugog, jer je sve to povezano. ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook