Promocija zdravih stilova života

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 17. 10. 2015. | Komentara: 0

Promocija zdravih stilova života

VRŠAC – Povodom Svetskog dana hrane, u prostorijama Gradskog odbora LSV Vršac juče je održano predavanje ,,Promocija zdravih stilova života“.

LSV

Specijalista strukovni nutricionista dijetetičar Svetlana Joca, inače predsednica Foruma žena GrO LSV Vršac, upoznala je prisutne sa činjenicama o tome da zdravi stilovi života podrazumevaju pravilnu i zdravu ishranu, fizičke aktivnosti, odvikavanje od pušenja...Takođe, ona je govorila o rizicima od bolesti koje izazivaju pušenje i napravilna ishrana. Istaknuto je da je za sprovođenje zdravih stilova života prvo potrebna želja, a onda i volja da se to uradi. Nakon predavanja, prisutni su se mogli poslužiti zdravom hranom (med,voće,mlečni proizvodi,...). Predsednik GrO LSV Vršac Dušan Vladislav iskoristio je priliku da za sledeći petak najavi novu Tribinu na temu ,,Zakon i prava potrošača“.

(BILSV, 17. 10. 2015)



Odbori LSV | Petak, 06. 10. 2023. | Komentara: 0

Propuštena prilika da se napiše Plan razvoja grada po meri građana

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanin danas je na sednici gradske skupštine ukazala na štetnost loše urađenog Plana razvoja grada za period 2023-2030. godina
Odbori LSV | Ponedeljak, 02. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Salapura se sramoti antifašističke borbe i časne istorije Zrenjanina

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da je sramotno što se naprednjačka vlast u Zrenjaninu, na čelu sa gradonačelnikom Simom Salapurom, srami antifašizma i na nedostojan način obeležava Dan oslobođenja grada u Drugom svetskom ratu.
Odbori LSV | Nedelja, 01. 10. 2023. | Komentara: 0

Mrnuštik: LSV - Vojvođani spremna za izbore. SNS gubi vlast u Vojvodini

Predsednica novosadskog odbora Lige socijaldemomkrata Vojvodine – Vojvođani Maja Mrnuštik ocenjuje da je sve podređeno samovolji jednog čoveka iz Beograda, te da će odluka gradonačelnika Novog Sada o ostavci biti doneta u skladu sa ličnim interesom Srpske napredna stranke.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook