Promocija zdravih stilova života

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 17. 10. 2015. | Komentara: 0

Promocija zdravih stilova života

VRŠAC – Povodom Svetskog dana hrane, u prostorijama Gradskog odbora LSV Vršac juče je održano predavanje ,,Promocija zdravih stilova života“.

LSV

Specijalista strukovni nutricionista dijetetičar Svetlana Joca, inače predsednica Foruma žena GrO LSV Vršac, upoznala je prisutne sa činjenicama o tome da zdravi stilovi života podrazumevaju pravilnu i zdravu ishranu, fizičke aktivnosti, odvikavanje od pušenja...Takođe, ona je govorila o rizicima od bolesti koje izazivaju pušenje i napravilna ishrana. Istaknuto je da je za sprovođenje zdravih stilova života prvo potrebna želja, a onda i volja da se to uradi. Nakon predavanja, prisutni su se mogli poslužiti zdravom hranom (med,voće,mlečni proizvodi,...). Predsednik GrO LSV Vršac Dušan Vladislav iskoristio je priliku da za sledeći petak najavi novu Tribinu na temu ,,Zakon i prava potrošača“.

(BILSV, 17. 10. 2015)



Odbori LSV | Sreda, 06. 09. 2023. | Komentara: 0

Ljudima u selima obezbediti adekvatnu zdravstvenu zaštitu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani zahteva da se problem dostupnosti primarne zdravstvene zaštite ljudima koji žive u seoskim sredinama u Zrenjaninu reši.
Odbori LSV | Nedelja, 03. 09. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Subotica ne sme biti poligon za šoviniste

Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI zahteva od vlasti grada Subotice da pod hitno saniraju štetu koja je počinjena na natpisima dobrodošlice u grad na mađarskom jeziku.
Odbori LSV | Četvrtak, 31. 08. 2023. | Komentara: 0

Kolar: Vlast da uloži više energije i truda u rešavanje problema otpada i nečistoće

Komentarišući nivo čistoće u gradu, predsednik odborničke grupe „Vojvođanski front - Liga socijaldemokrata Vojvodine“ Robert Kolar kaže da se trud radnika koji održavaju čistoću grada ne dovodi u pitanje, ali da je upitna organizacija celokupnog procesa i stepen edukovanosti o javnoj higijeni.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook