Radni dan vikendom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 29. 04. 2013. | Komentara: 0

Radni dan vikendom

BAČKA TOPOLA – Radni dan Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Bačka Topola održan je tokom vikenda.

LSV

Predsednici, predsednice, potpredsednici i potpredsednice mesnih organizacija sa teritorije ovog Odbora, članovi i članice LSV Bačka Topola, kao i predsednice Foruma žena, Kluba penzionera i Omladine OO LSV Bačka Topola su razgovarali o ulozi mesnih organizacija u radu Lige socijaldemokrata Vojvodine, a razmatrana je i strategija za nastup na predstojećim izborima za savete mesnih zajednica.

Moderatori sastanka su bili predsednik Opštinske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Bačka Topola Dejan Keresteš i predsednik Odborničke grupe LSV u Skupštini opštine Bačka Topola Radovan Radovanović.

U sklopu ovog Radnog dana uručene su članske karte novoprimpljenim članovima Lige socijaldemokrata Vojvodine.

(BILSV, 29.04.2013)



Odbori LSV | Sreda, 27. 10. 2010. | Komentara: 0

Svi da odgovaraju za svoja nedela

BAČKA TOPOLA - Konferencija za novinare povodom kampanje "Podvuci liniju" organizovana je danas i u Bačkoj Topoli. Predsednik OO LSV Bačka Topola Karolj Vekonj tom prilikom je dao dvojezičnu izjavu - za medije na srpskom i mađarskom jeziku, u kojoj je pojasnio ciljeve ove kampanje.
Odbori LSV | Sreda, 27. 10. 2010. | Komentara: 0

Lustracija nije lov na veštice

VRŠAC - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Vršac organizovao je povodom kampanje "Podvuci liniju" konferenciju za novinare, kako bi upoznao javnost sa njenim ciljevima. Predsednik GrO LSV Vršac Slavko Ćirin istakao je tom prilikom da će Liga predložiti izmene i dopune Zakona o odgovornosti za kršenje ljudskih prava ili Zakona o lustraciji, kako je poznatiji u javnosti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook