Rebalans budžeta omogućava prečistač otpadnih voda u Novom Sadu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 23. 09. 2016. | Komentara: 0

Rebalans budžeta omogućava prečistač otpadnih voda u Novom Sadu

NOVI SAD - Odbornica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Novog Sada mr Maja Sedlarević istakla je, kao jednu od važnih kapitalnih investicija, da će nakon rebalansa budžeta velika sredstva biti uložena u JKP „Vodovod i kanalizaciju“, a građani i građanke će dobiti prečistač otpadnih voda.

lsv

- Oko 370 miliona dinara će ovim rebalansom biti preusmereno za kapitalna ulaganja JKP „Vodovod i kanalizacij“, upravo za objekat „Vodovoda i kanalizacije“. Uz to je još 270 miliona zajam Investicione banke za prečistač vode na Štrandu, što je zaista kapitalna investicija veoma značajna za grad Novi Sad – kazala je ona odgovarajući na pitanje „Šta će Novosađani dobiti preraspodelom sredstava ovogodišnjeg budžeta grada“ u anketi emisije Politbiro RTV-a.

(BILSV, 23.09.2016)



Odbori LSV | Sreda, 27. 10. 2010. | Komentara: 0

Lustracija nije lov na veštice

VRŠAC - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Vršac organizovao je povodom kampanje "Podvuci liniju" konferenciju za novinare, kako bi upoznao javnost sa njenim ciljevima. Predsednik GrO LSV Vršac Slavko Ćirin istakao je tom prilikom da će Liga predložiti izmene i dopune Zakona o odgovornosti za kršenje ljudskih prava ili Zakona o lustraciji, kako je poznatiji u javnosti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook