Sedlarević: Dok je Lige, biće i Spensa

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 20. 02. 2019. | Komentara: 0

Sedlarević: Dok je Lige, biće i Spensa

NOVI SAD - Predsednica odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine, Maja Sedlarević ocenila je juče da su problemi JP SPC "Vojvodina" veliki i da su svi toga svesni.

LSV

Uoči današnje sednice Skupštine grada na kojoj će se raspravljati i o pretvaranju duga JP Sportski i poslovni centar “Vojvodina” u trajni ulog Grada Novog Sada u kapital tog preduzeća, Maja Sedlarević je ukazala na neophodnost ozbiljnog rešavanja nagomilanih problema "Spensa".

- Mislim da se neko finalno rešenje, nažalost, još uvek ne nazire. I danas i sutra, ko god bude bio na vlasti, moraće ozbiljno da se bavi rešavanjem problema 'Spensa'. Ono što je stav LSV, i mislim da smo to najjasnije od svih rekli, to je da dok je Lige biće i 'Spensa'. Na koji način će 'Spens' poslovati u budućnosti - videćemo. I dugovanja i problemi su veliki i mislim da je, u ovom momentu, najodgovornije da se uhvatimo u koštac sa tim problemima - kazala je Sedlarević za 021.rs.

(SzILSV, 20.02.2019)



Odbori LSV | Sreda, 27. 10. 2010. | Komentara: 0

Nastavljena kampanja

NOVI SAD - Kampanja "Podvuci liniju" kojom Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva primenu i produženje važenja Zakona o odgovornosti za kršenje ljudskih prava, poznatijeg kao Zakon o lustraciji, nastavljena je i danas konferencijama za novinare u Vršcu i Bačkoj Topoli.
Odbori LSV | Sreda, 27. 10. 2010. | Komentara: 0

Svi da odgovaraju za svoja nedela

BAČKA TOPOLA - Konferencija za novinare povodom kampanje "Podvuci liniju" organizovana je danas i u Bačkoj Topoli. Predsednik OO LSV Bačka Topola Karolj Vekonj tom prilikom je dao dvojezičnu izjavu - za medije na srpskom i mađarskom jeziku, u kojoj je pojasnio ciljeve ove kampanje.
Odbori LSV | Sreda, 27. 10. 2010. | Komentara: 0

Lustracija nije lov na veštice

VRŠAC - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Vršac organizovao je povodom kampanje "Podvuci liniju" konferenciju za novinare, kako bi upoznao javnost sa njenim ciljevima. Predsednik GrO LSV Vršac Slavko Ćirin istakao je tom prilikom da će Liga predložiti izmene i dopune Zakona o odgovornosti za kršenje ljudskih prava ili Zakona o lustraciji, kako je poznatiji u javnosti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook