Sedlarević: Nećemo odustati od zahteva za smenu Bežanov

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 25. 03. 2019. | Komentara: 0

Sedlarević: Nećemo odustati od zahteva za smenu Bežanov

NOVI SAD - Predsednica Odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine mr Maja Sedlarević poručila je danas da LSV neće odustati od zahteva da Branka Bežanov bude smenjena sa funkcije zamenika predsednika Skupštine grada Novog Sada.

LSV

Skupština grada danas nije raspravljala na tu temu jer nije prikupljeno neophodnih 26 potpisa odbornika.

Do sada, tu inicijativu su podržali odbornici DS i Dosta je bilo, a kako je najavila Maja Sedlarević, LSV će do sledeće sednice pokušati da prikupi i potpise drugih odborničkih grupa.

- Ostajemo čvrsto pri stavu da Branka Bežanov treba da bude smenjena. I dalje prikupljamo potpise i sa sigurnošću mogu reći da od inicijative nećemo odustati - izjavila je Sedlarević

- Ukoliko se inicijativa ne nađe na dnevnom redu neke od narednih sednica, a želim da verujem da hoće, odluku o daljim, ozbiljnim koracima doneće stranački organi. I nijedan scenario ne bih isključila - ponovila je predsednica Odborničke grupe LSV u Skupštini grada Novog Sada.

(SzILSV, 25. 03.2019)




Odbori LSV | Sreda, 04. 04. 2012. | Komentara: 0

Vratiti seoske doktore u sela

BAČKA PALANKA - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Bačka Palanka će se zalagati za vraćanje seoskih doktora u svako selo u opštini, sa punim dežurstvima od 24 sata, kako bi se obezbedila kvalitetnija zdravstvena usluga za sve građane, istakao je danas predsednik tog odbora Vladimir Trkulja.
Odbori LSV | Utorak, 03. 04. 2012. | Komentara: 0

Stiže i drugi deo pomoći "Rusandi"

ZRENJANIN - Predsednik Saveta za privredu i preduzetništvo Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Vladimir Milošev, najavio je danas na konferenciji za novinare da će, zaslugom stručnog tima ovog Liginog Saveta, u Specijalnu bolnicu za rehabilitaciju "Rusanda" u Melencima stići drugi deo humanitarne pomoći iz Nemačke.
Odbori LSV | Utorak, 03. 04. 2012. | Komentara: 0

Dugogodišnja borba za Vojvodinu

BAČKA PALANKA - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Bačka Palanka organizovao je sinoć u Pivnicama predizbornu tribinu na kojoj su pred oko 150 meštanki i meštana govorili predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak, predsednik Političkog saveta LSV Dušan Jakovljev, predsednik OO LSV Bačka Palanka Vladimir Trkulja i kandidat LSV za poslanika u Skupštini AP Vojvodine po većinskom izbornom sitemu Boban Orelj.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook