Sledeći mandat će pokazati da li su investicije prave ili tigar od papira

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 27. 04. 2016. | Komentara: 0

Sledeći mandat će pokazati da li su investicije prave ili tigar od papira

NOVI SAD - Predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Kravić izjavio je da je nakon glasanja na izborima izvesno da će SNS samostalno moći da vodi Novi Sad, a od ponavljanja izbora zavisi da li će imati punih 39 odbonika.

 

On je u izjavi za portal Radija 021 rekao da smatra da će SNS ponovo biti sa SPS i time obezbediti lagodnu većinu za naredne četiri godine, a ukoliko se ponovi preletanje nekih odbornika naprednjaci neće morati da brinu i pored jačanja opozicije.

 

- Sledeći mandat koji SNS ima, koliko god izgledao lakši jer nema onolike klike raznih grupacija neophodnih za držanje većine, donosi ipak veću odgovornost jer ćemo imati priliku da vidimo da li su sve investicije o kojima se pričalo da su pokrenute i koje je grad debelo finansirao, da li je to nešto kvalitetno ili će to biti samo jedan od tigrova od papira - navodi Kravić.

 


(BILSV, 27.04.2016)




Odbori LSV | Petak, 26. 04. 2013. | Komentara: 0

Šansa za mlade i obrazovane Irižane

IRIG - Jedino javno preduzeće u opštini Irig, JP "Komunalac" nedavno je dobilo novi Statut, usklađen sa novim Zakonom o javnim preduzećima, kojim je predviđeno ukidanje upravnih odbora i izbor direktora na konkursima, što bi trebalo da dovede do profesionalizovanja upravljanja javnim sektorom. 
Odbori LSV | Petak, 26. 04. 2013. | Komentara: 0

Javno pitanje DSS-u: Da li je tačno da ste odustali od sednice o potvrđivanju Sporazuma između Beograda i Prištine jer nemate podršku koalicionih partnera?

NOVI SAD - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine javno postavlja pitanje Gradskom odboru Demokratske stranke Srbije (DSS) da li je tačno da su odustali od inicijative za sazivanje sednice Skupštine grada na kojoj bi se raspravljalo o potpisivanju Sporazuma između Beograda i Prištine, zato što bi to dovelo do pada gradske vlasti?
Odbori LSV | Četvrtak, 25. 04. 2013. | Komentara: 0

Ligaši osvojili Savete MZ Dupljaja i Crvena Crkva

BELA CRKVA – Na izborima za Savete mesnih zajednica Dupljaja i Crvena Crkva, održanim prethodnog vikenda, Liga socijaldemokrata Vojvodine postigla su odličan rezultat, na osnovu kojeg će imati i predsednike tih Saveta.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook