Sramotna odluka o počasnom građaninu Subotice

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 02. 07. 2021. | Komentara: 0

Sramotna odluka o počasnom građaninu Subotice

SUBOTICA - Odbornička grupa „DSHV – LSV – ujedinjeni za demokratsku Suboticu“ nije podržala odluku da počasni predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić bude ovogodišnji dobitnik zvanja Počasni građanin Subotice. S druge strane, podržali su odluku da ovogodišnji dobitnici priznanja „Pro urbe“ budu matematičar svetskog glasa dr Endre Šili, spisateljica Ildiko Lovaš i neformalna grupa „Naše malo je nekome sve“. 

LSV

Odbornik LSV Robert Damjanović Čokić ističe da je sramota u istom danu spominjati akademika Šilija i Tomislava Karadžića. 

- Svako ko malo razmišlja zna da nije lako doći do zvanja akademika i člana Kraljevske akademije, tako da ne treba te dve ličnosti u jednom danu spominjati. Mislimo da je sramotan ovaj izbor - kaže Robert Damjanović Čokić.

 (SzILSV, 02.07.2021)



Odbori LSV | Subota, 09. 07. 2011. | Komentara: 0

Kikindski ligaši očistili deo grada

KIKINDA - U Kikindi je danas, i pored visoke dnevne temperature, održana još jedna u nizu akcija čišćenja grada u organizaciji Gradskog odbora LSV Kikinda. Današnja akcija pod nazivom "Vratimo osmeh gradu" održana je na teritoriji dela grada koji se naziva Baranda, a inicijativu su pokrenuli stanovnici Barande koji su se žalili na veoma loše stanje ovog dela grada.
Odbori LSV | Utorak, 05. 07. 2011. | Komentara: 0

Zrenjaninska apoteka jedna od najsnabdevenijih u Srbiji

ZRENJANIN - Direktorka Apoteke Zrenjanin mr ph Edita Fuks Hodi, izjavila je na današnjoj redovnoj konferenciji za novinare Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu da je zahvaljujući stručnosti kadra i uspešnom radu, koji prati tradicija od 230 godina apotekarstva u gradu, Zrenjanin danas jedan od najsnabdevenijih gradova u Srbiji.
Odbori LSV | Utorak, 05. 07. 2011. | Komentara: 0

Otvorene prostorije LSV u Malom Iđošu

MALI IĐOŠ - Opštinska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine Mali Iđoš otvorila je stranačku kancelariju u ovom mestu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook