Šta je sa kikindskom pijacom, fabrikom vode, igralištem?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 20. 12. 2017. | Komentara: 0

Šta je sa kikindskom pijacom, fabrikom vode, igralištem?

KIKINDA - U informatoru o stvarima koje je gradska vlast uradila za četiri godine, nedostaju stvari koje su Kikindi preko potrebne - izgradnja gradske pijace, rekonstrukcija dečjeg igrališta u Železničkom novom redu, izgradnja fabrike vode, rekao je na konferenciji za novinare potpredsednik Izvršnog odbora Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Kikinda Svetislav Zorić.

LSV
 
Zorić je istakao da se izgradnja gradske pijace svake godine planira budžetom, ali se u rebalansu ta sredstva izbacuju. Kako je napomenuo, Železnički novi red zaslužuje da ima novo igralište, jer u tom delu Kikinde ima mnogo dece a trenutno igralište je prava kaljuga i sramota je da se deca tamo igraju.
 
- Ono čime mogu da se ponose, to sam isto mogao da očekujem od ovih 100 slika, to je miting Srpske napredne stranke u Subotici, Senti i Novom Sadu gde je kompletna lokalna samouprava (Kikinde) bila prisutna, gde je kompletno javno preduzeće bilo prisutno i grad bio paralisan tog dana jer, naravno, nismo imali nikakvu administraciju – zaključio je Zorić.
 (BILSV, 20.12.2017)



Odbori LSV | Utorak, 23. 10. 2012. | Komentara: 0

Zabraniti rad svih ekstremističkih grupa i organizacija

ZRENJANIN - Potpredsednik Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine i član Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV Marko Stanimirović  upozorio je na današnjoj konferenciji za novinare da su navijačke i ekstremističke grupe veoma rasprostranjene u Srbiji i da siromašno društvo pogoduje njihovom umnožavanju.
Odbori LSV | Petak, 19. 10. 2012. | Komentara: 0

Diskutabilna odluka Ustavnog suda Srbije

ZRENJANIN – Poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Nataša Lalić  ocenila je da je odluka Ustavnog suda Srbije o neustavnosti određenih odredbi Zakona o nadležnosti Vojvodine u fokusu javnosti jer se tiče direktno života građanki i građana Vojvodine.
Odbori LSV | Utorak, 16. 10. 2012. | Komentara: 1

U Pančevu uklonjena vojvođanska zastava

PANČEVO – Sa jarbola javnog preduzeća “Autotransport Pančevo” (ATP), očigledno po sopstvenom nahođenju njihovih novoizabranih partokratskih uprava, pre nekoliko dana uklonjena je zastava AP Vojvodine, upozorio je danas na konferenciji za novinare predsednik odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u lokalnom parlamentu Miloš Veselinov.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook