Odbori LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 29. 04. 2011. | Komentara: 0

Zrenjanin 1. maj dočekuje kao jedna od najvećih žrtava tranzicije

ZRENJANIN - Porazna je činjenica da ovogodišnji Međunarodni praznik rada u Zrenjaninu dočekujemo u gradu nedavno proglašenom jednim od najvećih žrtava tranzicije u Srbiji. Socijalna karta velikog broja naših sugrađana danas je u velikom neskladu s prazničnom atmosferom s kojom smo dočekivali praznike pre dve i više decenija, kada je Zrenjanin bio u rangu najvećih industrijskih centara nekadašnje zajedničke države " saopštio je danas, povodom, 1. maja - Međunarodnog praznika rada, predsednik Skupštine Grada Zrenjnanina Aleksandar Marton.
Odbori LSV | Utorak, 26. 04. 2011. | Komentara: 0

Nedeljkov: Vratiti imovinu Zrenjaninu

ZRENJANIN - Od grada koji je pre dve decenije bio jedna od najprosperitetnijih sredina u nekadašnjoj Jugoslaviji i sigurno među pet gradova koji su ostvarivali najveći dohodak i najbrže se razvijali, Zrenjanin danas u državi prepoznaju po tome da je sredina u kojoj su ljudi pretrpeli veliku štetu ostajući bez posla, gde su niska primanja i nizak životni standard, što je posledica devedesetih godina " izjavio je na današnjoj konferenciji za novinare predsednik Izvršnog odbora Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Dragan Nedeljkov.
Odbori LSV | Ponedeljak, 25. 04. 2011. | Komentara: 0

Ligaši u Zrenjaninu obeležili Dan planete Zemlje

ZRENJANIN - Aktivistkinje i aktivisti Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin i ove godine obeležili su Dan planete Zemlje. Zrenjaninske Ligašice i Ligaši organizovali su akciju vožnje biciklova i čišćenja obale jezera kod zgrade Suda. Cilj ove tradicionalne akcije je ukazivanje na značaj razvijanja ekološke svesti.
Odbori LSV | Sreda, 20. 04. 2011. | Komentara: 0

Jovanović obišao prostorije buduće policijske ispostave

NOVI SAD - Uprava Apoteke Novi Sad danas je završila iseljenje iz prostorija u Ulici Stevana Hladnog 1 kod Satelitske pijace, koji će se ove godine adaptirati za novu policijsku ispostavu u ovom delu grada. Poslednjem danu iseljenja uprave Apoteke Novi Sad prisustvovali su predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović i direktor Apoteke Dušan Milošević, a predsednik novosadskog palramenta je istakao da su sada stvoreni uslovi da policija počne sa useljenjem u prazan prostor.
Odbori LSV | Utorak, 19. 04. 2011. | Komentara: 0

Za razvoj sporta u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Na današnjoj konferenciji za novinare Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin, temа je bilа trаnsformаcijа Sportskog sаvezа Zrenjanina (SSGZ) i njegove nove progrаmske аktivnosti, u sklаdu s promenаmа u sistemu funkcionisаnjа sportа u gradu, kao i predlozi za unapređenje rada u ovoj oblasti.
Odbori LSV | Ponedeljak, 18. 04. 2011. | Komentara: 0

Tribina o zdravlju u Beočinu

BEOČIN - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Beočin organizovao je nedavno u tom mestu tribinu povodom Svetskog dana zdravlja. Predavanje na temu "Preventiva i dijagnostika bolesti" održala je dr Živka Zubanov specijalista radiolog Vojne bolnice.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook