Tomaševac pobednik

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 20. 06. 2011. | Komentara: 0

Tomaševac pobednik

LSV ZrenjaninZRENJANIN - GrO Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu organizovao je drugi po redu "Ligaški kotlić", takmičenje u kuvanju riblje čorbe, na kojem je svoje kuvarsko umeće odmerilo 40 ekipa sa 130 kuvara i oko 350 učesnika. Pored ekipa Mesnih odbora Lige učestvovale su i gostujuće ekipe.

Takmičenje je održano u bašti restorana Evropa, koji je i ove godine izašao u susret organizatorima i ustupio prostor za održavanje ove manifestacije. Petočlani žiri koji su činili Aleksandar Marton, Dragan Nedeljkov, Milan Obradović, Nataša Lalić i Adam Paljov odlučio je da prvo mesto zauzme ekipa Tomaševca, druga je bila ekipa iz Mužlje, dok je treću poziciju zauzelo Zeleno Polje.

- Ova pobeda je nastavak uspeha koje poslednjih meseci postiže MO LSV Tomaševac i veoma smo srećni i ponosni što je naša ekipa bila najbolja u oštroj konkurenciji. Trudićemo se da postižemo dobre rezultate i u drugim oblastima našeg rada - istakao je Aleksandar Rudić, član MO LSV Tomaševac, koji je zakuvao pobedničku riblju čorbu.

(BILSV, 21. 06. 2011.)




Odbori LSV | Sreda, 16. 05. 2012. | Komentara: 0

LDP podržao kandidate LSV u drugom krugu

ZRENJANIN – Liberalno demokratska partija u Zrenjaninu će, u drugom krugu izbora za Skupštinu AP Vojvodine po većinskom sistemu, podržati kandidate Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Martona i mr Vladimira Vasiljeva, potvrdio je juče menadžer GrO LDP Zrenjanin Rastko Stefanović.
Odbori LSV | Sreda, 16. 05. 2012. | Komentara: 0

Nastavak akcije uređenja parka "Titov gaj"

Kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine za poslanika u Skupštini AP Vojvodine, po većinskom izbornom sistemu Vladimir Vasiljev, zajedno sa Igorom Martonom, predsednikom Saveta MZ "Žarko Zrenjanin", obišao je danas park "Titov gaj", u kojem je, uz pomoć LSV, nastavljeno uređenje postavljanjem stubova za reflektore.
Odbori LSV | Ponedeljak, 14. 05. 2012. | Komentara: 1

Aleksandru Zografu nagrada Fonda "Todor Manojlović"

ZRENJANIN - Saši Rakeziću, strip crtaču iz Pančeva, u petak je, u Gradskoj kući Zrenjanina, svečano dodeljena nagrada Fonda "Todor Manojlović" za moderni umetnički senzibilitet. Nagrada, koju je ovogodišnjem laureatu dodelio Aleksandar Marton, predsednik Skupštine grada Zrenjanina, sastoji se iz novčanog iznosa, povelje i objavljivanja knjige dobitnika u ediciji "Feniks" Gradske narodne biblioteke "Žarko Zrenjanin" u Zrenjaninu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook