Tribina o ulozi porodice u društvu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 19. 05. 2015. | Komentara: 0

Tribina o ulozi porodice u društvu

BELA CRKVA - Povodom Svetskog dana porodice, Forum žena Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Bela Crkva je organizovao tribinu pod nazivom „Porodica - oaza sigurnosti pojedinca i stabilnosti društva“.

LSV
O ovome su sa posetiteljkama tribine razgovarale profesorka razredne nastave Mira Gašić, socijalna radnica u penziji Vera Radulović i profesorka srpskog jezika i književnosti Danijela Jovanović. Uvodnu reč su održale predsednica OO LSV Bela Crkva Sandra Ristić i predsednica Foruma žena OO LSV Bela Crkva Ivana Ristić Hubert. 

Ostvarena je ideja da tribina bude interaktivna, žene koje su pristustvovale su se aktivno uključivale u razgovor, podelile su svoja iskustva, postavljale pitanja i davale predloge. Kako je saopšteno, uskoro će biti organizovano više radionica i sličnih aktivnosti na temu porodice. Ligašice su pozvale svoje sugradjanke da im se pridruže jer je, kako kažu, činjenica da su žene zapravo pokretači društva.

(BILSV, 19.05.2015)




Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Ligaši ubedljivo pobedili u Tomaševcu

ZRENJANIN - Kandidati Lige socijaldemokrata Vojvodine postigli su zapažene rezultate na izborima za savete 11 mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina, istakao je danas Vladimir Milošev, član Izvršnog odbora GrO LSV i šef Izbornog štaba.
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Konferencija za štampu Gradske organizacije u Subotici

SUBOTICA - Predsednik Gradskog odbora LSV u Subotici Veljko Vojnić istakao je danas da loši demografski pokazatelji zahtevaju preduzimanje koraka kako bi se negativni trendovi zaustavili, te da se zbog toga Liga zalaže da se trudnicama obezbedi naknada u visini pune plate.
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Performans za subotičko pozorište

SUBOTICA - Povodom Svetskog dana pozorišta, 27. marta, Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine u Subotici organizovala je juče performans ispred zgrade Narodnog pozorišta u izgradnji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook