Udruženi za slobodan Novi Sad

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 07. 05. 2024. | Komentara: 0

Udruženi za slobodan Novi Sad

Novi Sad, 7. maj 2024 - Ostavili smo različitosti po strani i pronašli zajedničke interese ključne za naš Novi Sad. Ujedinili smo se u široku koaliciju „Udruženi za slobodan Novi Sad“ kako bismo postigli ono najvažnije – promenu nezapamćeno štetne vlasti u našem gradu.

LSV

Okupili smo se i potpisali koalicioni sporazum da našem gradu vratimo ono što mu pripada i bez čega on nije Novi Sad, prvenstveno slobodu, toleranciju, pristojnost i bezbednost.

Novi Sad ponovo mora biti grad ravnopravnih ljudi koji žive u zajedništvu bez obzira na nacionalnu, versku, zavičajnu, političku ili bilo koju drugu pripadnost i opredeljenje.

Novi Sad je grad u kojem su svi građani istog reda, značaja i prava.

Istovremeno, prvi poslovi koje ćemo sprovesti nakon smenjivanja režima su zaustavljanje urbanističko-građevinskog divljanja, obnavljanje urušene postojeće infrastrukture koja je na ivici raspada zbog nekontrolisane gradnje, regulisanje javnog prevoza i parkinga po modelu koji se uspešno primenjuje u razvijenim gradovima širom sveta. Širićemo a ne ukidati parkovske površine, voditi računa o ravnomernom razvoju svih delova grada, da naš grad bude ono što je i bio do dolaska naprednjačke vlasti, grad po meri njegovih stanovnika.

Oko ovih i sličnih stvari smo jedinstveni i udruženi.

Zato pozivamo sve Novosađanke i Novosađane da podrže naše ujedinjenje, našu odlučnost i da na predstojećim izborima svoje poverenje daju koaliciji „Udruženi za slobodan Novi Sad“.
 

Gradski odbor 
Lige socijademokrata Vojvodine – VOJVOĐANI
Novi Sad
Odbori LSV | Četvrtak, 30. 05. 2024. | Komentara: 0

Zrenjanin protiv nasilja: Oni uništavaju, mi popravljamo. Vratićemo pristojnost u Zrenjanin!

Kandidati za odbornike Skupštine grada koalicije "Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin" okrečili su kuću u naselju Mala Amerika, na kojoj su u dva navrata uništeni bilbordi.

Odbori LSV | Petak, 24. 05. 2024. | Komentara: 0

Kurtinović: Napravićemo depo parkinge u rubnim delovima grada

Kandidatkinja za odbornicu koalicije „Udruženi za slobodan Novi Sad“ Slavica Kurtinović ističe da su nedostatak parking mesta i saobraćajne gužve neki od najvećih problema u urbanim delovima Novog Sada.
Odbori LSV | Četvrtak, 23. 05. 2024. | Komentara: 0

Mrnuštik: Koalicija Udruženi za slobodan Novi Sad ima rešenje za goruće probleme - saobraćaj, urbanistički haos, nedostatak zelenila

Među najvećim problemima Novog Sada, kako pokazuju istraživanja, su saobraćajne gužve, problemi oko parkiranja, manjak zelenila... Kandidatkinja za odbornicu koalicije „Udruženi za slobodan Novi Sad“ i predsednica Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani Maja Mrnuštik smatra da rešavanje jednog od tih problema povlači rešavanje drugog, jer je sve to povezano. ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook