Udruženi za slobodan Novi Sad

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 07. 05. 2024. | Komentara: 0

Udruženi za slobodan Novi Sad

Novi Sad, 7. maj 2024 - Ostavili smo različitosti po strani i pronašli zajedničke interese ključne za naš Novi Sad. Ujedinili smo se u široku koaliciju „Udruženi za slobodan Novi Sad“ kako bismo postigli ono najvažnije – promenu nezapamćeno štetne vlasti u našem gradu.

LSV

Okupili smo se i potpisali koalicioni sporazum da našem gradu vratimo ono što mu pripada i bez čega on nije Novi Sad, prvenstveno slobodu, toleranciju, pristojnost i bezbednost.

Novi Sad ponovo mora biti grad ravnopravnih ljudi koji žive u zajedništvu bez obzira na nacionalnu, versku, zavičajnu, političku ili bilo koju drugu pripadnost i opredeljenje.

Novi Sad je grad u kojem su svi građani istog reda, značaja i prava.

Istovremeno, prvi poslovi koje ćemo sprovesti nakon smenjivanja režima su zaustavljanje urbanističko-građevinskog divljanja, obnavljanje urušene postojeće infrastrukture koja je na ivici raspada zbog nekontrolisane gradnje, regulisanje javnog prevoza i parkinga po modelu koji se uspešno primenjuje u razvijenim gradovima širom sveta. Širićemo a ne ukidati parkovske površine, voditi računa o ravnomernom razvoju svih delova grada, da naš grad bude ono što je i bio do dolaska naprednjačke vlasti, grad po meri njegovih stanovnika.

Oko ovih i sličnih stvari smo jedinstveni i udruženi.

Zato pozivamo sve Novosađanke i Novosađane da podrže naše ujedinjenje, našu odlučnost i da na predstojećim izborima svoje poverenje daju koaliciji „Udruženi za slobodan Novi Sad“.
 

Gradski odbor 
Lige socijademokrata Vojvodine – VOJVOĐANI
Novi Sad




Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Konferencija za štampu Gradske organizacije u Subotici

SUBOTICA - Predsednik Gradskog odbora LSV u Subotici Veljko Vojnić istakao je danas da loši demografski pokazatelji zahtevaju preduzimanje koraka kako bi se negativni trendovi zaustavili, te da se zbog toga Liga zalaže da se trudnicama obezbedi naknada u visini pune plate.
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Performans za subotičko pozorište

SUBOTICA - Povodom Svetskog dana pozorišta, 27. marta, Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine u Subotici organizovala je juče performans ispred zgrade Narodnog pozorišta u izgradnji.
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Vratiti imovinu lokalnim samoupravama i Pokrajini

SUBOTICA - Liga socijaldemokrata Vojvodine pokreće inicijativu da se konačno zakonski uredi pitanje vraćanja imovine Vojvodini, odnosno svim lokalnim samoupravama u Srbiji, istakao je danas predsednik Gradskog odbora LSV u Subotici Veljko Vojnić.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook