Umesto čiste vode Zrenjanincima viša cena

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 26. 12. 2014. | Komentara: 0

Umesto čiste vode Zrenjanincima viša cena

ZRENJANIN – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin kritikovao je danas odluku lokalne vlasti da podigne cenu pijaće vode u tom gradu, uprkos činjenici da je njenom krivicom poništen tender za izgradnju fabrike vode zbog čega su građani dvostruko oštećeni.

LSVZrenjaninski ligaši u saopštenju ukazuju da će zbog toga neznanje i nesposobnost naprednih vlasti da plate građani. Podseća se da je  napredna zrenjaninska vlast prvo onemogućila izgradnju fabrike vode, raskinula potpisan ugovor odbacujući pri tom garancije Vlade Republike Srbije i time izazavali međunarodni spor koji će građane Zrenjanina koštati barem pet miliona evra.
– Zatim je napredna vlast napravila svoju "kombinaciju", da budu i oni zadovoljni, ali, kao i ostali napredni kadrovi poznati po svojoj stručnosti i obrazovanju širom Srbije, ni ovi naši nisu uspeli da raspišu običan tender kako zakon zapoveda, pa je Republička komisija u potpunosti poništila nabavku pijaće vode zbog  nezakonitosti. Rezultat - nema fabrike vode i čiste i zdrave vode – istaknuto je u saopštenju GrO LSV Zrenjanin.  
 
(BILSV, 26. 12. 2014)



Odbori LSV | Ponedeljak, 02. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Salapura se sramoti antifašističke borbe i časne istorije Zrenjanina

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da je sramotno što se naprednjačka vlast u Zrenjaninu, na čelu sa gradonačelnikom Simom Salapurom, srami antifašizma i na nedostojan način obeležava Dan oslobođenja grada u Drugom svetskom ratu.
Odbori LSV | Nedelja, 01. 10. 2023. | Komentara: 0

Mrnuštik: LSV - Vojvođani spremna za izbore. SNS gubi vlast u Vojvodini

Predsednica novosadskog odbora Lige socijaldemomkrata Vojvodine – Vojvođani Maja Mrnuštik ocenjuje da je sve podređeno samovolji jednog čoveka iz Beograda, te da će odluka gradonačelnika Novog Sada o ostavci biti doneta u skladu sa ličnim interesom Srpske napredna stranke.
Odbori LSV | Ponedeljak, 25. 09. 2023. | Komentara: 0

Gradska kuća nebezbedna zona!

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani poziva predstavnike zrenjaninske vlasti da pod hitno saniraju vrh kupole na gradskoj kući.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook