Umesto čiste vode Zrenjanincima viša cena

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 26. 12. 2014. | Komentara: 0

Umesto čiste vode Zrenjanincima viša cena

ZRENJANIN – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin kritikovao je danas odluku lokalne vlasti da podigne cenu pijaće vode u tom gradu, uprkos činjenici da je njenom krivicom poništen tender za izgradnju fabrike vode zbog čega su građani dvostruko oštećeni.

LSVZrenjaninski ligaši u saopštenju ukazuju da će zbog toga neznanje i nesposobnost naprednih vlasti da plate građani. Podseća se da je  napredna zrenjaninska vlast prvo onemogućila izgradnju fabrike vode, raskinula potpisan ugovor odbacujući pri tom garancije Vlade Republike Srbije i time izazavali međunarodni spor koji će građane Zrenjanina koštati barem pet miliona evra.
– Zatim je napredna vlast napravila svoju "kombinaciju", da budu i oni zadovoljni, ali, kao i ostali napredni kadrovi poznati po svojoj stručnosti i obrazovanju širom Srbije, ni ovi naši nisu uspeli da raspišu običan tender kako zakon zapoveda, pa je Republička komisija u potpunosti poništila nabavku pijaće vode zbog  nezakonitosti. Rezultat - nema fabrike vode i čiste i zdrave vode – istaknuto je u saopštenju GrO LSV Zrenjanin.  
 
(BILSV, 26. 12. 2014)



Odbori LSV | Sreda, 01. 07. 2020. | Komentara: 0

Tot: Nakon izbora, u Bečeju su svi na gubitku

Sumirajući rezultate, predsednik Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Bečej Ferenc Tot, inače prvi na izbornoj listi, konstatovao je da su njihovi birači većinom odlučili da ne učestvuju na izborima.
Odbori LSV | Sreda, 24. 06. 2020. | Komentara: 0

LSV podbacila na izborima

Predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad i nosilac liste koalicije Vojvođanski front za Novi Sad Aleksandar Kravić izjavio je da je LSV podbacila na izborima i da za to ima više razloga.
Odbori LSV | Utorak, 16. 06. 2020. | Komentara: 0

Vreme je za pobedu!

Vojvođanski front i Liga socijaldemokrata Vojvodine donose Zrenjanincima dobru vest! Dobra vest je da je vreme za pobedu! 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook