Veliki namet poljoprivrednicima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 13. 04. 2011. | Komentara: 0

Veliki namet poljoprivrednicima

VRŠAC - U prostorijama Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Vršcu danas je održana konferencija za novinare na kojoj su govorili predsednik GrO LSV Vršac Slavko Ćirin i predsednik Izvršnog odbora GrO LSV Vršac Dušan Vladislav.

- Godišnja registracija traktora predstavlja namet na vilajet poljoprivrednicima, koji su i ovako osiromašeni. Zbog teške ekonomske krize, poljprivrednici u Srbiji dobijaju nedovoljne subvencije, a repromaterijal je poskupeo za 30 odsto u odnosu na prethodnu godinu - istakao je Ćirin. On je istakao i da se registracijom traktora svake godine puni se budžet Srbije sa blizu 30 miliona eura i to na uštrb poljoprivrednika.

(BILSV, 13.04.2011.)




Odbori LSV | Petak, 18. 11. 2011. | Komentara: 0

LSV u Kikindi organizovao tribinu o stanju u fudbalu

KIKINDA - Fudbal u Srbiji ne bi trebalo da vode imena već dobri projekti i dugoročni planovi, rečeno je na tribina pod nazivom "Aktuelno stanje fudbala u Vojvodini" koja je u organizaciji Saveta za sport Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Kikinda, održana u Kulturnom centru u tom mestu.
Odbori LSV | Utorak, 15. 11. 2011. | Komentara: 0

Šta je sa grejanjem biblioteke u Obrovcu?

BAČKI PALANKA - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Bačka Palanka zatražio je danas od opštinskih vlasti u tom mestu da pojasne građanima šta je podrazumevalo renoviranje ogranka biblioteke u Obrovcu, šta je konkretno urađeno, ko je izvodio radove i koliko je to koštalo?
Odbori LSV | Utorak, 15. 11. 2011. | Komentara: 0

Trudnička nadoknada ni za polovinu potrošačke korpe

ZRENJANIN - Prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, jer pokrajinski ne postoji, prosečna zarada u Republici Srbiji je ispod 39.000 dinara, a u gradu Zrenjaninu ispod 35.000 dinara. Problem je utoliko veći, jer je za prosečnu potrošačku korpu za tročlanu porodicu potrebno izdvojiti preko 55.000 dinara.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook