Zaštititi imovinu građana

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 03. 05. 2017. | Komentara: 0

Zaštititi imovinu građana

ZRENJANIN – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin najoštrije je osudio krađu nadgrobnih spomenika na seoskom groblju u Elemiru.

lsv

- Ovakve pojave nisu usamljeni slučaj i jasno ukazuju na sve veći problem nesigurnosti imovine građana našeg kraja. Liga socijaldemokrata Vojvodine podseća i na čestu pojavu krađa u seoskim domaćinstvima i atarima. Građani Zrenjanina i naseljenih mesta imaju pravo na zaštitu svoje privatne imovine. Pozivamo nadležne organe da u što kraćem roku preduzmu mere koje za cilj moraju imati poboljšanje stanja bezbednosti – navodi se u saopštenju GrO LSV Zrenjanin.

Oni dodaju da Ustav i zakon garantuju pravo na imovinu i bezbednost svim građanima naše zemlje i potrebno je ta prava zaštititi.

- Juče se krala imovina u kućama i njivama, danas na grobljima. Šta je sledeće? – pitaju zrenjaninski ligaši.

 (BILSV, 03.05.2017)




Odbori LSV | Utorak, 10. 09. 2013. | Komentara: 0

Sprečiti bogaćenje prerađivačkog lobija

ZRENJANIN – Poljoprivreda, iako nosilac ekonomskog razvoja naše zemlje, svakim danom sve više stagnira i nazaduje, a aktuelna vlast ne čini ništa da to spreči, istakao je danas odbornik Lige socijaldemorkata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina Branislav Janković.
Odbori LSV | Petak, 06. 09. 2013. | Komentara: 0

Razotkrivanjem kupovine glasova bi pala vlast u Novom Sadu

NOVI SAD – Komentarišući najnovije nepravilnosti na izborima za Savet Mesne zajednice Slana bara, predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad i član Predsedništva LSV Aleksandar Kravić je podsetio da su se nepravilnosti bile i na izborima u mesnim zajednicama Južni Telep i Petrovaradin.
Odbori LSV | Sreda, 04. 09. 2013. | Komentara: 0

Glogonj i dalje nebezbedan za pešake

PANČEVO – Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Pančeva i član saveta MZ Glogonj Oliver Petković izjavio je da je Glogonj nebezbedan za pešake, a da Grad Pančevo, ni pored naloga da do 20. avgusta uredi dva pešačka prelaza i postavi „ležeće policajce“ u zoni škole, ništa nije uradio po tom pitanju.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook