Zaštititi imovinu građana

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 03. 05. 2017. | Komentara: 0

Zaštititi imovinu građana

ZRENJANIN – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin najoštrije je osudio krađu nadgrobnih spomenika na seoskom groblju u Elemiru.

lsv

- Ovakve pojave nisu usamljeni slučaj i jasno ukazuju na sve veći problem nesigurnosti imovine građana našeg kraja. Liga socijaldemokrata Vojvodine podseća i na čestu pojavu krađa u seoskim domaćinstvima i atarima. Građani Zrenjanina i naseljenih mesta imaju pravo na zaštitu svoje privatne imovine. Pozivamo nadležne organe da u što kraćem roku preduzmu mere koje za cilj moraju imati poboljšanje stanja bezbednosti – navodi se u saopštenju GrO LSV Zrenjanin.

Oni dodaju da Ustav i zakon garantuju pravo na imovinu i bezbednost svim građanima naše zemlje i potrebno je ta prava zaštititi.

- Juče se krala imovina u kućama i njivama, danas na grobljima. Šta je sledeće? – pitaju zrenjaninski ligaši.

 (BILSV, 03.05.2017)




Odbori LSV | Nedelja, 30. 06. 2013. | Komentara: 0

Sa Policijskom upravom za Vojvodinu Novi Sad ne bi bio tri i po godine bez načelnika policije

NOVI SAD, 30. jun – Duže od godinu i po ministar Ivica Dačić se oglušuje o inicijativu LSV za formiranjem Policijske uprave za Vojvodinu, kako bi se omogućila decentralizacija i bolja koordinacija rada MUP-a.
Odbori LSV | Petak, 28. 06. 2013. | Komentara: 0

Nemamo nameru da se valjamo u blatu sa kriminalcima

NOVI SAD, 28. jun - Navodi iz današnjeg zajedničkog saopštenja Gradskog odbora SPO i Narodnog pokreta Dinara-Drina-Dunav su bolesne konstrukcije u pokušaju da se mafijaški obračuni predstave kao politički.
Odbori LSV | Utorak, 25. 06. 2013. | Komentara: 0

Fotelje umesto programa i ideologije

PANČEVO – Događaji koji su se desili u u četvrtak na sednici skupštine grada označavaju još samo jedan poraz svih Pančevaca i Pančevki, označava još jednu političku ujdurmu, nepoštenje i stvaraju negativnu sliku o političarima zbog čega građani imaju takav stav o politici uopšte, istakao je danas portparol Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Pančevo, Vladan Keljević.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook