Zaštititi imovinu građana

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 03. 05. 2017. | Komentara: 0

Zaštititi imovinu građana

ZRENJANIN – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin najoštrije je osudio krađu nadgrobnih spomenika na seoskom groblju u Elemiru.

lsv

- Ovakve pojave nisu usamljeni slučaj i jasno ukazuju na sve veći problem nesigurnosti imovine građana našeg kraja. Liga socijaldemokrata Vojvodine podseća i na čestu pojavu krađa u seoskim domaćinstvima i atarima. Građani Zrenjanina i naseljenih mesta imaju pravo na zaštitu svoje privatne imovine. Pozivamo nadležne organe da u što kraćem roku preduzmu mere koje za cilj moraju imati poboljšanje stanja bezbednosti – navodi se u saopštenju GrO LSV Zrenjanin.

Oni dodaju da Ustav i zakon garantuju pravo na imovinu i bezbednost svim građanima naše zemlje i potrebno je ta prava zaštititi.

- Juče se krala imovina u kućama i njivama, danas na grobljima. Šta je sledeće? – pitaju zrenjaninski ligaši.

 (BILSV, 03.05.2017)




Odbori LSV | Četvrtak, 20. 06. 2013. | Komentara: 0

Dodatne provere za budućeg direktora

IRIG - Većinom glasova, odbornici iriškog parlamenta usvojili su protekle nedelje Odluku o raspisivanju Javnog konkursa za izbor direktora JP „Komunalac". Rok za raspisivanje konkursa ističe zaključno sa 30. junom, a izborom direktora, ovo preduzeće izaći će iz „VD" stanja u kojem se trenutno nalazi.
Odbori LSV | Sreda, 19. 06. 2013. | Komentara: 0

Ništa od istrage za krađu glasova

PANČEVO – Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Pančeva dobila je konačno odgovor na pitanje koje postavlja mesecima unazad na svakoj sednici pančevačkog parlamenta.
Odbori LSV | Utorak, 18. 06. 2013. | Komentara: 0

Vojvođanskim selima i gradovima dati veće ingerencije

ZRENJANIN – Poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine i odbornik u zrenjaninskom parlamentu Aleksandar Marton, ukazao je na današnjoj konferenciji za novinare da je na sednici  Skupštine APV, održanoj 07. decembra 2011. godine, donet Regionalni prostorni plan AP Vojvodine, koji je, kako je ocenio, najznačajniji strateški dokument Pokrajine, sa vizijom prostornog razvoja i sa ciljevima i koncepcijom privrednog, društvenog i socijalnog razvoja na teritoriji Pokrajine do 2020. godine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook