Zaštititi imovinu građana

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 03. 05. 2017. | Komentara: 0

Zaštititi imovinu građana

ZRENJANIN – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin najoštrije je osudio krađu nadgrobnih spomenika na seoskom groblju u Elemiru.

lsv

- Ovakve pojave nisu usamljeni slučaj i jasno ukazuju na sve veći problem nesigurnosti imovine građana našeg kraja. Liga socijaldemokrata Vojvodine podseća i na čestu pojavu krađa u seoskim domaćinstvima i atarima. Građani Zrenjanina i naseljenih mesta imaju pravo na zaštitu svoje privatne imovine. Pozivamo nadležne organe da u što kraćem roku preduzmu mere koje za cilj moraju imati poboljšanje stanja bezbednosti – navodi se u saopštenju GrO LSV Zrenjanin.

Oni dodaju da Ustav i zakon garantuju pravo na imovinu i bezbednost svim građanima naše zemlje i potrebno je ta prava zaštititi.

- Juče se krala imovina u kućama i njivama, danas na grobljima. Šta je sledeće? – pitaju zrenjaninski ligaši.

 (BILSV, 03.05.2017)




Odbori LSV | Utorak, 12. 06. 2012. | Komentara: 0

Počela rekonstrukcija magistralnog vrelovoda u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Potpredsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin i direktor JKP Gradska toplana Zrenjanin Vladimir Tešić podsetio je na današnjoj konferenciji za novinare da je prethodna grejna sezona uspešno privedena kraju i najavio rekonstrukciju magistralnog vrelovoda.
Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 06. 2012. | Komentara: 0

Petar Horvat na čelu parlamenta Opova

OPOVO – Verifikacijom mandata i polaganjem zakletve, 8. juna je konstituisan novi saziv Skupštine opštine Opovo. Za predsednika opovačkog parlamenta izabran je v.d. predsednika tamošnje Opštinske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Petar Horvat.
Odbori LSV | Subota, 09. 06. 2012. | Komentara: 0

Uklonjeno smeće iz Ulice Milovana Glišića

NOVI SAD – Članice i članovi Mesnog odbora „Podbara“ LSV Novi Sad organizovali su akciju uklanjanja smeća iz jednog prolaza u Ulici Milovana Glišića, pored zgrade broj 5. Ligašice i ligaši pokupili su veliku količinu otpada koja se ovde godinama gomilala, jer je kapija prolaza u najvećem broju slučajeva zaključana pa građani preko ograde bacaju smeće u ovaj deo ulice.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook