Zašto gori Fruška gora?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 08. 02. 2024. | Komentara: 0

Zašto gori Fruška gora?

Novi Sad, 8. februar 2024 - Novosadski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani poziva ministre unutrašnjih poslova i zaštite životne sredine da hitno obaveste javnost koji su uzroci požara koji su besneli sinoć na Fruškoj gori, kao i kako se planira sanacija posledica požara.

LSV

LSV-Vojvođani obaveštava javnost da je upoznata sa zabrinutošću građana i sumnjom iskazanom na društvenim mrežama da je požar namerno izazvan sa ciljem da se za nekoga stvore uslovi da na zgarištu gradi objekte i obavezuje se da će učiniti sve što je u njenoj moći da se takva namera, ako postoji, osujeti.

Pozivamo građane koji imaju bilo kakva saznanja o uzrocima požara da obaveste nadležne institucije, a ukoliko imaju inicijativu za sanaciju štete za koju smatraju da možemo da pomognemo - da nam se obrate.

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine- Vojvođani
Novi Sad



Odbori LSV | Sreda, 27. 10. 2010. | Komentara: 0

Lustracija nije lov na veštice

VRŠAC - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Vršac organizovao je povodom kampanje "Podvuci liniju" konferenciju za novinare, kako bi upoznao javnost sa njenim ciljevima. Predsednik GrO LSV Vršac Slavko Ćirin istakao je tom prilikom da će Liga predložiti izmene i dopune Zakona o odgovornosti za kršenje ljudskih prava ili Zakona o lustraciji, kako je poznatiji u javnosti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook