Zašto gori Fruška gora?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 08. 02. 2024. | Komentara: 0

Zašto gori Fruška gora?

Novi Sad, 8. februar 2024 - Novosadski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani poziva ministre unutrašnjih poslova i zaštite životne sredine da hitno obaveste javnost koji su uzroci požara koji su besneli sinoć na Fruškoj gori, kao i kako se planira sanacija posledica požara.

LSV

LSV-Vojvođani obaveštava javnost da je upoznata sa zabrinutošću građana i sumnjom iskazanom na društvenim mrežama da je požar namerno izazvan sa ciljem da se za nekoga stvore uslovi da na zgarištu gradi objekte i obavezuje se da će učiniti sve što je u njenoj moći da se takva namera, ako postoji, osujeti.

Pozivamo građane koji imaju bilo kakva saznanja o uzrocima požara da obaveste nadležne institucije, a ukoliko imaju inicijativu za sanaciju štete za koju smatraju da možemo da pomognemo - da nam se obrate.

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine- Vojvođani
Novi Sad



Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Ligaši ubedljivo pobedili u Tomaševcu

ZRENJANIN - Kandidati Lige socijaldemokrata Vojvodine postigli su zapažene rezultate na izborima za savete 11 mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina, istakao je danas Vladimir Milošev, član Izvršnog odbora GrO LSV i šef Izbornog štaba.
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Konferencija za štampu Gradske organizacije u Subotici

SUBOTICA - Predsednik Gradskog odbora LSV u Subotici Veljko Vojnić istakao je danas da loši demografski pokazatelji zahtevaju preduzimanje koraka kako bi se negativni trendovi zaustavili, te da se zbog toga Liga zalaže da se trudnicama obezbedi naknada u visini pune plate.
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Performans za subotičko pozorište

SUBOTICA - Povodom Svetskog dana pozorišta, 27. marta, Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine u Subotici organizovala je juče performans ispred zgrade Narodnog pozorišta u izgradnji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook