Zašto načelnik Gradske uprave Zrenjanina Nenad Domjeskov krije informacije od javnog značaja?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 26. 02. 2024. | Komentara: 0

Zašto načelnik Gradske uprave Zrenjanina Nenad Domjeskov krije informacije od javnog značaja?

Zrenjanin, 26. februar 2024 - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina uputila je još 22. januara Gradskoj upravi Zrenjanina zahtev kojim traži informaciju o ukupnom broju građana sa teritorije grada Zrenjanina koji su upisani u birački spisak.

LSV

Na taj način želimo da kontrolišemo eventualni upis birača iz drugih krajeva zemlje i inostranstva, što je rađeno u prethodnom izbornom ciklusu i izazvalo veliko nezadovoljstvo i proteste građana.

Odgovor Gradske uprave do današnjeg dana nije stigao, a njen načelnik Nenad Domjeskov 13. februara je poslao dopis kojim nas obaveštava da nisu u mogućnosti da nam u roku dostave odgovor na traženu informaciju i da će to učiniti u dodatnom roku.

Deluje neverovatno da Domjeskov i saradnici 35 dana nisu u stanju da dođu do podatka koji sadrži šest (6) brojeva.

Ili se možda radi o namernoj opstrukciji?

Odbornička grupa LSV-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina sačekaće konačni rok, koji ne može biti duži od 40 dana od dana prijema urednog zahteva, a u kojem će postupiti po zahtevu.

U suprotnom, pokrenućemo postupak u skladu sa zakonom.

Aleksandar Marton
odbornik
Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani
u Skupštini grada Zrenjanina
Odbori LSV | Utorak, 09. 04. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne ume ni semafore da održava

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore, jer oni već skoro mesec dana na više lokacija u gradu ne rade kako treba.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook