Zrenjanin dobija skejt park

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 05. 06. 2012. | Komentara: 0

Zrenjanin dobija skejt park

ZRENJANIN - Zrenjanin će uskoro dobiti svoj prvi skejt park, koji će biti namenjen svim ljubiteljima ekstremnih sportova. Radovi se privode kraju, a park će biti lociran kod Nove hale sportova.

LSV

Branislav Knežević, direktor JP "Direkcija za izgradnju i uređenje grada Zrenjanina" istakao je prilikom obilaska završnice radova da očekuje da će poligon biti spreman za korišćenje u toku ove nedelje.

- Postavljanje sprava je pri kraju i ostaje da se, nakon toga, postavi zaštitna ograda i skejt park će biti spreman za potpunu upotrebu. Moram da napomenem da je ovaj projekat uspeo da uključi mlade ljude koji se bave ovim sportom, jer oni aktivno učestvuju u izgradnji i po njihovom nacrtu je urađena celokupna konstrukcija parka. Usvojili smo njihove ideje i povezali se sa onima koji će biti krajnji korisnici ovih sprava – rekao je Branislav Knežević. On je dodao da je u ovaj projekat uloženo oko šest miliona dinara, a da je celokupnu investiciju iznela Direkcija, odnosno Grad, kroz budžet.

-  Ovo će biti primer profesionalnijeg skejt parka, koji nije namenjen početnicima koji nemaju pomoć iskusnijih, tako da se rodila ideja da sledeće godine napravimo i jedan manji, za one koji tek planiraju da se oprobaju u ovim ekstremnim sportovima. Takođe, Zrenjanin dobija i jedan od vrhunskih poligona za vežbanje za one koji se ovim bave i siguran sam da će biti veoma popularan, zbog interesovanja koje su mladi ljudi pokazali za njegovu gradnju – zaključio je Branislav Knežević.

(BILSV, 05.06.2012.)



Odbori LSV | Sreda, 27. 10. 2010. | Komentara: 0

Svi da odgovaraju za svoja nedela

BAČKA TOPOLA - Konferencija za novinare povodom kampanje "Podvuci liniju" organizovana je danas i u Bačkoj Topoli. Predsednik OO LSV Bačka Topola Karolj Vekonj tom prilikom je dao dvojezičnu izjavu - za medije na srpskom i mađarskom jeziku, u kojoj je pojasnio ciljeve ove kampanje.
Odbori LSV | Sreda, 27. 10. 2010. | Komentara: 0

Lustracija nije lov na veštice

VRŠAC - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Vršac organizovao je povodom kampanje "Podvuci liniju" konferenciju za novinare, kako bi upoznao javnost sa njenim ciljevima. Predsednik GrO LSV Vršac Slavko Ćirin istakao je tom prilikom da će Liga predložiti izmene i dopune Zakona o odgovornosti za kršenje ljudskih prava ili Zakona o lustraciji, kako je poznatiji u javnosti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook