Zrenjanin kao Zaleđeno kraljevstvo sa svega 7 cm snega

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 11. 01. 2017. | Komentara: 0

Zrenjanin kao Zaleđeno kraljevstvo sa svega 7 cm snega

ZRENJANIN - Novi izgled grada prija samo deci koja su na raspustu te mogu da se takmiče u pravljenju kula Zaleđenog kraljevstva.  Po zvaničnim podacima Hidrometeorološkog zavoda Srbije u Zrenjaninu je noćas i proteklih dana palo oko 7 centimetara.

 LSV

Pa su sada ulice Zrenjanina su okovane snegom i ledom, a isto je i sa parkinzima, čije korišćenje građani uredno plaćaju. Liga socijaldemokrata Vojvodine postavlja pitanje gradskim čelnicima zašto zimska služba nije efikasno delovala?

Iz zimske službe JKP ,,Čistoća i zelenilo,, su građani obavešteni da se redovno sole i čiste putevi, biciklističke staze, trotoari, autobuska stajališta, pešački mostovi sa stepeništima  kao i ostale površine koje su u planu i programu održavanja ulica u zimskom periodu.

Živimo li mi u istom gradu?

Čitav grad je pod snegom, a palo ga je svega 7cm. Šta bi se dogodilo  da je palo 27 ili 47 centimetara?
Zima je počela tek pre 20 dana i trajaće do marta. Najavljuju se nove snežne padavine. Šta još treba da se desi da gradske službe počnu da rade posao za koji su zadužene?

Želimo da ukažemo i na činjenicu da se gotovo ništa nije uradilo po pitanju sadnje vetrozaštitnog pojasa u Zrenjninu, koji bi trebao da smanji mogućnost nanošenja smetova na puteve.

LSV postavlja pitanje lokalnim vlastima koliko je sadnica zasađeno u pojasu zaštite?
Očito je da se zrenjaninska vlast ne snalazi u rešavanju problema građanki i građana našeg grada i to je velika prepreka u svakodnevnom funkcionisanju komunalnog sistema Zrenjanina

Branislav Knežević
                                                                              potpredsednik Gradskog odbora
LSV Zrenjanin




                                                                             
 




Odbori LSV | Sreda, 27. 10. 2010. | Komentara: 0

Lustracija nije lov na veštice

VRŠAC - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Vršac organizovao je povodom kampanje "Podvuci liniju" konferenciju za novinare, kako bi upoznao javnost sa njenim ciljevima. Predsednik GrO LSV Vršac Slavko Ćirin istakao je tom prilikom da će Liga predložiti izmene i dopune Zakona o odgovornosti za kršenje ljudskih prava ili Zakona o lustraciji, kako je poznatiji u javnosti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook