Zrenjaninci opet moraju da plaćaju cenu lošeg upravljanja zrenjaninske vlasti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 04. 07. 2023. | Komentara: 0

Zrenjaninci opet moraju da plaćaju cenu lošeg upravljanja zrenjaninske vlasti

Zrenjanin, 4. jul 2023 - Liga socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani najoštrije osuđuje potpunu otuđenost predstavnika aktuelne gradske vlasti od potreba i interesa građana Zrenjanina.

LSV

Naime, poslednja u nizu, dugom 11 godina, odluka štetnih po Zrenjanince i Zrenjaninke je poskupljenje odvođenja otpadnih voda. Da je ova vlast za sve ove godine uradila išta za dobrobit građanki i građana, da je išta što uzme od građana iskoristila da unapredi postojeći sistem, infrastrukturu ili usluge koje se pružaju građanima, razumeli bismo i ništa ne bismo rekli. Međutim, situacija na žalost svih nas koji živimo u ovom gradu nije takva.

Zrenjanin i dalje nema zdravu pijaću vodu, a Zrenjaninci uredno plaćaju tu vodu koja nije za piće. Takođe od kada je došao letnji period dešava se da nestane vode i na ceo dan, a ne treba da objašnjavamo da je to nešto što ne bi smelo da se dešava u uređenom gradu u 2023. godini. 

Sada povećavaju cenu odvođenja otpadnih voda sa 30,03 dinara po metru kubnom na 49,25 dinara, znači za skoro 70 procenata. Neko mora da plati cenu lošeg upravljanja, pa su izabrali da to ide preko leđa građana. 

Bahata zrenjaninska vlast očigledno nema granice, ali zato postoji granica dokle će građani to trpeti. Pokazali smo i u protestnim šetnjama nedeljama unazad da nas ima i da nećemo ćutati na ponižavanje građana Zrenjanina.  Odbornička grupa LSV - Vojvođani nastavlja stalnu komunikaciju sa građanima Zrenjanina putem akcija i direktnih kontakata i ukazivaće, kao i do sada, na sve štetne stvari koje čine SNS i SPS u Zrenjaninu. 

 
Odbornička grupa LSV – Vojvođani
u Skupštini grada Zrenjanina
Odbori LSV | Petak, 01. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV-Vojvođani: Uvrstite manifestacije Dani zrenjaninske pijaće vode i Dani plastične ambalaže

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u zrenjaninskoj skupštini juče su na sednici Skupštine grada pokrenuli dvadesetak tema koje su od značaja za život Zrenjaninki i Zrenjaninaca.
Odbori LSV | Četvrtak, 29. 02. 2024. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani za nove rekreativne i zelene površine na Limanu umesto verskih objekata

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Novi Sad smatra bespotrebnim izgradnju verskog objekta na zelenoj površini koju stanovnici Limana 1 i 2 već godinama rado koriste kao prostor za rekreaciju.
Odbori LSV | Ponedeljak, 26. 02. 2024. | Komentara: 0

Zašto načelnik Gradske uprave Zrenjanina Nenad Domjeskov krije informacije od javnog značaja?

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina uputila je još 22. januara Gradskoj upravi Zrenjanina zahtev kojim traži informaciju o ukupnom broju građana sa teritorije grada Zrenjanina koji su upisani u birački spisak.
ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook