Zrenjaninska vlast ili nesposobna ili bahata

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 22. 04. 2018. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ili nesposobna ili bahata

ZRENJANIN – Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u zrenjaninskoj skupštini i predsednik Gradskog odbora LSV Zrenjanin Bojan Kostreš izjavio je da je nezakonit ugovor o izgradnji fabrike vode napravljen ili zbog nesposobnosti ili zbog bahatosti.

lsv

- Teoretski, postoji šansa da predstavnici gradske vlasti nisu znali da pročitaju zakon i da nisu znali da zaista ne može da se uradi to što su oni planirali. A bahatost, da su to znali, ali da ih je baš bilo briga i da su rekli - mi ćemo to na neki način srediti jer zakoni ne važe za nas – kazao je Kostreš za televiziju N1.

 (BILSV, 22.04.2018)



Odbori LSV | Utorak, 30. 10. 2012. | Komentara: 0

Država tretira žene kao građane drugog reda

ZRENJANIN – Potpredsednica Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin dr Jovanka Koprivica upitala je na konferenciji za novinare da li su u našoj zemlji žene građani drugog reda.
Odbori LSV | Petak, 26. 10. 2012. | Komentara: 0

Protest ispred zgrade Policije u Pančevu

PANČEVO - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu, zajedno sa svojim narodnim i pokrajinskim poslanicima, održaće u subotu, 27. oktobra, u 11 sati, protest ispred sedišta Policijske uprave Pančevo zbog kontinuiranih napada na prostorije ove stranke, a koji se ni u jednom od dvanaest slučajeva nije završio otkrivanjem počinilaca, rekla je na konferenciji za novinare predsednica Izvršnog odbora Gradskog odbora LSV Pančevo i članica Predsedništva LSV Marinika Čobanu.
Odbori LSV | Sreda, 24. 10. 2012. | Komentara: 0

Procedura koči rekonstrukciju mosta

SOMBOR – Iako je pre godinu dana Mesni odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Bački Monoštor ukazao na problem koji meštani ovog sela imaju od kada je zatvoren most na kanalu Dunav–Tisa–Dunav, poznatiji kao Šmaguc, mosta još nema. 




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook